Toeristen Informatie Nederland

6p. Zeelicht, Noordwijkerhout

Rustige 6 pers. vakantiehuis vlakbij de duinen, het strand en in het hart van de Bollenstreek. Gelegen op een vakantiepark. Omheinde tuin met veel privacy.

Eeterij de Beleving, Noordwijk

Eeterij de Beleving is gelegen bij het Noordwijkse Duingebied en zee. Voor kinderen is er een binnen- en buitenspeeltuin.

2p. Uniek Huisje, Valkenburg (Z-H)

Dit luxe en uniek gelegen 2.pers. vakantiehuis ligt in het centrum van het Zuid Hollandse Valkenburg en slechts een paar kilometer van het Noordzeestrand.

Hotel Grand Canal, Delft

Hotel Grand Canal is een kleinschalig familiehotel met 18 kamers , gelegen in het centrum van Delft. Huisdieren op aanvraag.

Het Brandweermuseum, Wassenaar

Dit museum is gewijd aan de geschiedenis van de brandweer in de regio van Wassenaar en aan de Nederlandse brandweer in het algemeen.

B&B ‘De Schuur Inn’, Numansdorp

B&B ‘De Schuur Inn’in Numansdorp is geschikt voor 1 tot 2 pers. Eigen ingang en veel privacy. Uitzicht over de polders en het weiland.

4p. Waterwoning, Reeuwijk

Op Landal de Reeuwijkse Plassen ligt deze prachtige 4-pers. waterwoning met vaatwasser, 2 slaapkamers, badkamer, tuin, terras aan het water.

18p. Familieplein, Ottoland

Het Familieplein voor 18 pers. bestaat uit drie apart omheinde Fien & Teun Boerderijtjes. Kindvriendelijk terras. Ligging aan het water.