Toeristen Informatie Nederland

Ondanks een piek in COVID-19-gevallen, willen mensen nog steeds reizen. Vluchten gaan nog steeds van start en wegen zijn nog steeds open – dus mensen zullen in beweging zijn. Of het nu is vanwege familienoodgevallen, essentieel werk of gewoon bezoeken aan familieleden, er zijn waarschijnlijk nog steeds reizigers die onderweg zijn. En nu – meer dan ooit tevoren – is veiligheid onderweg een topprioriteit. Daarom krijgen toeristen steeds vaker promotionele producten die ervoor zorgen dat ze veilig blijven tijdens de vakantie. Als je graag meer reizigers wilt aantrekken dan zou je ervoor kunnen kiezen om zulke items te laten bedrukken met het logo van je bedrijf. Daarnaast kun je als toerist juist van de onderstaande artikelen gebruik maken tijdens je reis. 

Opvouwbare waterfles

Waterflessen zijn een andere essentiële reisbestemming en gelukkig een redelijk populaire promotionele weggeefactie. Maar als je een waterfles kiest voor die reizende klanten, denk dan eens aan het inpakken van ruimte. Een opvouwbare fles kan namelijk gemakkelijk in een koffer of tas worden opgeborgen zonder veel ruimte in beslag te nemen. Wanneer niet in gebruik, is deze fles erg klein, maar toch kan er veel water in zitten. Het wordt geleverd met een vastgemaakte dop met een lushandvat dat gemakkelijk te dragen is. En met een schroefdop met een luchtdichte, lekvrije afdichting hoeven reizigers zich geen zorgen te maken over morsen terwijl ze onderweg zijn. Natuurlijk kun je ook gewoon voor bidons bedrukken kiezen, al nemen deze promotionele producten wel wat meer ruimte in voor de reizigers. 

Handdesinfecterende spray 

Handdesinfecterend middel is een must om de handen schoon te houden in openbare ruimtes met veel vaak aangeraakte oppervlakken. Maar het kan omvangrijk zijn om een flesje mee te nemen op reis. Dit antibacteriële spray-ontsmettingsmiddel ter grootte van een bankpas is perfect voor de reiziger. Denk er bij het kiezen van een handdesinfecterend middel aan dat het aanbevolen wordt door experts. Hiervoor moet de oplossing voor ten minste 60% op alcoholbasis zijn. De handdesinfecterende spray die je meeneemt als reiziger op je vakantie zal hier dus aan moeten voldoen. Doordat zo’n flesje erg klein is, kun je het eenvoudig meenemen in je bagage. Je zou het zelfs in je broekzak kunnen stoppen bijvoorbeeld. Als ondernemer kun je hiervan profiteren door een handdesinfecterend middel te laten bedrukken met je logo. 

TouchTool

Het vermijden van veel aangeraakte oppervlakken is een van de grootste reisaanbevelingen van artsen. Maar reizen vereist vaak veel aanraking, wat weer kan resulteren in veel verspreiding. TouchTools kan helpen om contact tijdens het reizen te elimineren. Dit product is geboren tijdens de pandemie en is een hulpmiddel dat klein en compact is. Het heeft als belangrijkste doel om gebruikers te helpen het contact met vaak aangeraakte, met kiemen aangetaste oppervlakken te beperken. Met een kleine haak om deurgrepen vast te pakken of op knoppen te drukken, is het perfect voor gebruik op de luchthaven of bij rustplaatsen. Er zijn overigens soortgelijke producten waar je ook van gebruik kunt maken.

Andere blogs

Vesting Bourtange

Het Groningse dorp Bourtange is een schitterend vestingdorp. Ooit gebouwd om Groningen te beschermen tegen aanvallen vanuit het oosten.

Meer informatie

Austerlitz

Austerlitz is vooral bekend door de Pyramide van Austerlitz. Maar deze staat echter op Woudenbergs grondgebied. Toch is Austerlitz bijzonder!

Meer informatie

De Nijmeegse 4Daagse

De Nijmeegse 4Daagse ofwel 'The Walk of The word' is een vierdaags wandelevenement rondom Nijmegen en start op de 3e dinsdag van Juli.

Meer informatie