Toeristen Informatie Nederland

Camperplaatsen in regio Utrecht

Camperplaatsen in Utrecht

Verblijf met uw camper op een zelfstandige camperplaats of op een camperplaats op een minicamping, boerencamping, boerderijcamping of gewone camping in de provincie Utrecht. De provincie Utrecht is de meest centraal gelegen provincie van ons land en wordt vaak al tot de Randstad gerekend. Utrecht heeft een historisch centrum, dat grotendeels nog door een singel wordt omringd. Van zuid naar noord lopen de Oudegracht en de Nieuwegracht, die uniek zijn vanwege de werven, lage kades waarop de werfkelders van de huizen aan de gracht uitkomen. Verken de provincie Utrecht vanuit uw camper.

– Camperplaats de Willige Waard, Willige Langerak  

De camperplaatsen hebben een verharde ondergrond en u staat op een plek met een weids uitzicht van de open polder met knotwilgen, die zo karakteristiek zijn voor de omgeving. 

PLAATS 1
Biedt ruimte voor 3 campers en zo mogelijk in de zomer 4 campers in het gras.

PLAATS 2
Biedt ruimte voor 10 campers.

Buitenplek: Ja
Roken: ja
Elektriciteitsaansluiting: Ja (6 ampère)
Loosplaats voor cassettetoilet: Ja
Loosplaats voor vuilwater: Ja
Waterpunt inname: Ja
Douche: Ja
Toilet: Ja
Wifi: Ja (U krijgt de inlogcode bij aankomst)
Horeca: Nee
Overdekt: Nee
Fietsenstalling: Ja
Camping: Nee
Grond: Steen/gras
EHBO kistje: Ja
Verlichting: Ja
Honden: Ja, mits aangelijnd

Beschikbaarheid & boeken

      

 

– Camperplaats het Grote Bos, Doorn

De camperplaatsen zijn ruim gelegen met een echt camping gevoel en natuurbeleving. Ruimte en rust zijn kenmerken voor RCN het Grote Bos. Daarnaast is er een stortplaats om de watertank te legen, heeft iedere plek een eigen watertappunt en televisie-aansluiting. Deze nieuwe camperplaatsen op de Hoekenk, zijn elk ongeveer 100m2 en hebben een verharde ondergrond. Er is aansluiting voor 10 Ampère stroom en een CAI aansluiting. U kunt gebruik maken van gratis WiFi op het park. Daarnaast verhuren wij (op basis van beschikbaarheid) ook koelkasten, dit zijn tafelmodellen zonder vriesvak. RCN het Grote Bos zal u verrassen met de vele leuke faciliteiten voor recreatie en sportieve activiteiten. Kinderen vervelen zich hier geen moment, ze komen eerder tijd tekort. Ook voor jongeren en volwassen gasten valt er veel te doen, alles tegen het prachtige natuurlijke decor van een voormalig landgoed.

 • Gelegen in bosrijke omgeving op de Utrechtse Heuvelrug
 • Verwarmd buitenbad met glijbaan en waterspeelparadijs
 • Cultuur, natuur, landgoederen en kastelen rondom het park

Beschikbaarheid & boeken

Camperplaatsen RCN het Grote Bos | Doorn | Utrecht

 

Camperplaats Ginkeltuin, Leersum

Ruime campercomfortplaatsen op een prachtig gelegen camping midden in het bos.Tijdens uw campervakantie geniet u van het comfort van het luxe sanitairgebouw, zwembaden en bowlingbaan. Vanaf de camping ontdekt u met de fiets of tijdens een fijne wandeling de prachtige Utrechtse Heuvelrug. Kom nagenieten van de dag op het terras of binnen in ons gezellige restaurant Ginkeltuin.

 • onverharde camperplaats
 • plaatsing van één camper en één bijzettent (max. 6m²)
 • water
 • elektra 10 ampère
 • rioolaansluiting
 • CAI, alleen digitaal signaal
 • WiFi, tegen betaling
 • huisdieren niet toegestaan
 • Niet alle plekken zijn even ruim. Wilt u met een extra grote camper komen? Neem dan contact met ons op.

Beschikbaarheid & boeken

Campercomfortplaats op camping Landgoed Ginkelduin in Leersum | Molecaten

 

Camperplaats Aan het dorp, Werkhoven

Bij Camperplaats “Aan het dorp” in Werkhoven is het genieten van het buiten zijn. In het mooie landschap vind u rust, ruimte en gemoedelijkheid. De Camperplaats ligt tussen de weilanden en biedt uitzicht op de nabij gelegen Watertoren. Er zijn 10 mooie camperplaatsen met verschillende ondergronden. De camperplaatsen zijn verhard en goed toegankelijk. U beschikt over elektriciteit, water en wifi en u kunt gebruik maken van het verwarmde sanitairgebouw. De bakker en supermarkt zijn  op 200 en 500 meter afstand van de camperplaats. Prima te belopen. Er is een goede snackbar en een prima restaurant.  Restaurant is op vrijdag, zaterdag en zondag open.

Beschikbaarheid & boeken

 

– Camperplaats ‘t Eind, Overberg

Centraal gelegen aan de rand van het Nationaal Park in De Utrechtse Heuvelrug, midden tussen de weilanden en bossen  ligt Camping ‘t Eind met ruime camperplaatsen met voldoende privacy. U kunt kiezen uit een verharde camperplaats of een semi-verharde plaats. Er is in ieder geval voldoende ruimte om even heerlijk uw benen te strekken en te genieten van de rust en de natuur. De camperplaatsen zijn voorzien van riool-, water-, en elektra aansluiting. Op Camping ’t Eind kampeert u op een echte natuurcamping. Er is geen kantine of zwembad, maar uiteraard zijn alle voorzieningen om uw vakantie tot een succes te maken aanwezig. 

Beschikbaarheid & boeken