Hotel-Restaurant Thuis! bevindt zich in Dinteloord. Het heeft rookvrije kamers met gratis WiFi.
Dertien luxe twee-persoonskamers, twee één-persoonskamers en een appartement dat plaats biedt aan maximaal zes personen vormen samen de accommodaties van Thuis! Alle hotelkamers en het appartement beschikken over snel draadloos internet, airconditioning en een luxe badkamer met inloopdouche. Daarbij is iedere kamer uitgerust met boxspring-bedden en bijpassende matrassen. In de ochtend wordt een heerlijk, uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd in het restaurant met divers sappen, broodsoorten, eiergerechten, vers fruit en yoghurts.
Omgeving
Dinteloord is een dorp in de Nederlandse provincie Noord-Brabant gelegen in de gemeente Steenbergen. Dinteloord ligt tussen Willemstad en Steenbergen. Dichtbijgelegen steden zijn: Roosendaal, Zevenbergen en Bergen op Zoom. Nabijgelegen kernen zijn De Heen, Stampersgat, Heijningen.
Dinteloord is een voorstraatdorp, waarbij aan weerszijden van een bestaande kreek een voorstraat werd geprojecteerd (Ooster- en Westervoorstraat), en daarachter parallel ermee een achterstraat (Ooster- en Westerstraat). In later jaren werd de kreek echter gedempt. Ook de verwoesting in 1944 heeft zijn sporen achtergelaten. Toch is de oorspronkelijke structuur van het dorp nog zichtbaar. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn:
- De Hervormde kerk, aan Westvoorstraat 26, een bouwwerk uit 1693.
- Het raadhuis, aan Westvoorstraat 1, is een rechthoekig gebouw met een neoclassicistische voorgevel, die uit 1830 stamt en werd ontworpen door C. Korteweg. Het aanbrengen van de voorgevel was onderdeel van de verbouwing van een achterliggend, mogelijk 18e-eeuws huis.
- De Sjaloomkerk aan de Steenbergseweg 2 is een gereformeerde kerk uit 1950, ontworpen door Egbert Reitsma en L.H. Reitsma. De kerk is een bakstenen zaalkerk maar ze oogt als een kruiskerk. Ze heeft een lage, vierkantige ingangs toren met een betonnen balustrade en een slanke spits.
- De Maranathakerk aan de Prins Florisstraat 1 is een kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeenten. Het gebouw, in modernistische stijl, met schuin aflopende gevels en een zeer slanke spits, stamt uit 1982.
- De kerk van de Gereformeerde Gemeenten in Nederland (buiten verband) aan de Wilhelminastraat 20 is een bakstenen gebouw uit 1930, waar tot 1953 de Gereformeerde Gemeente kerkte. Het is een eenvoudig bakstenen gebouw met zadeldak en een dakruiter, bedekt met leien.
- De Sint-Petrus en Pauluskerk, aan de Westvoorstraat 2, uit 1951.
- Een aantal boerderijen met losstaande schuur, uit de 18e en 19e eeuw, waaronder Noordzeedijk 120, Stoofdijk 66 en Bloemendijk 20. De schuur van de boerderij aan Noordzeedijk 10 is verdwenen.
- De watertoren uit 1925 werd op 2 november 1944 door oorlogsgeweld vernietigd.
- De sluizen bij Dintelsas, uit 1828.
- Oorlogsmonument Dinteloord op het Raadhuisplein, ontwerp van Leon Vermunt, onthuld op 4 mei 1985.
- Rooms Katholieke begraafplaats met een gezamenlijk graf voor veertien burgerslachtoffers.
- Gemeentelijke begraafplaats: oorlogsgraven van Pieter Kamp en Arie Leendert Breure, beiden van de Prinses Irene Brigade, Pieter Saarloos (gesneuveld in Vlaardingen) en Abraham Keijzer (overleden in werkkamp Wittenberg).