Toeristen Informatie Nederland

Camping Johan en Caroline, Wagenberg

Ruime (zeer) kindvriendelijke camping, goede service/faciliteiten/pods. Echt een aanrader!

Rated 5,0 out of 5
13 augustus 2023

Afgelopen zomer zijn wij voor de eerste keer gaan kamperen met ons 5 jaar oude zoontje. Op zoek naar een overzichtelijke locatie met veel speelplezier…en die hebben wij gevonden in Wagenberg bij Johan& Caroline.

Om rustig te beginnen (voor de eerste keer) kozen wij dit jaar voor ‘kamperen’ in een houten pod, maar volgend jaar komen wij terug met een eigen tent.

Op de boerderij is alles te vinden wat de kids zoeken. Een speeltuin, een trampoline, dieren, een overdekt springkussen, etc. En het allermooiste: skelters en fietsen, die over het hele terrein gebruikt mogen worden. Onze (enigszins verlegen) kleuter herkenden wij na twee dagen bijna niet meer terug. De hele dag (ook in de stromende regen) was hij op pad, vriendjes maken en spelen. Maar de sociale controle was geweldig. De eigenaren wisten precies welk kind bij welke tent/pod hoorde, en hielden ongemerkt toch een oogje in het zeil.

Het kleinschalige is echt de kracht van deze recreatie boerderij!

Faciliteiten:

In de winkel is echt alles te koop voor een goed verblijf. Gezond, lekker en niet duur. Daarnaast kun je ook nog eens heerlijke broodjes voor de ochtend bestellen, en de afhaal snacks waren echt goed. Wil je jezelf verwennen, dan moet je echt het boerenontbijt boeken! Wat een feest was dat.

Sanitair:

In eerste instantie dacht ik, dat het aantal douches nooit genoeg zou zijn. Ik zag mijzelf al in de rij staan, maar niets was minder waar. Heerlijke warm en schoon sanitair, met zelfs een familie douche bij de dames en bij de heren. Geen gedoe met muntjes oid, geen vieze vloeren, geen bagger stralen….gewoon echt goed.

Pod:

In de pods is met 2 volwassenen en 1 kind prima vertoeven. Twee personen in het bovenste stapelbed is echter wat enthousiast. Dit ligt niet heel prettig door het schuine dak, je hebt dat wat minder bewegingsvrijheid. Anderzijds, wanneer je slaapt merk je daar natuurlijk weinig van. De matrassen waren echt ok, veel beter dan verwacht. Ik heb eigenlijk best goed geslapen. In de pod heb je verrassend veel bergruimte door tactisch geplaatste lage kasten. Al hadden wij wel wat (te) veel spullen mee. En het keukentje (zonder kookgerei!) voldeed met stromend koud water en een schone (zeer koude) koelkast ook aan alle verwachtingen. Verder was het een luxe om een eigen toilet te hebben, dat gaan wij volgend jaar in de tent wel missen.

De pods waren mooi schoon en in zeer goede staat. Ben zelf nogal gevoelig voor stof, maar nergens last van gehad.

Wifi

Tijdens de flinke regenbuien konden wij ons prima vermaken in de pod. En tussendoor was er uiteraard ook tijd voor een spelletje of filmpje op de tablet. De WiFi was prima, dus ook daar geen problemen mee.

bianca

Plaats een review