Toeristen Informatie Nederland

Camperplaatsen in regio Gelderland

Camperplaatsen in Gelderland

Gelderland is een provincie die veel te bieden heeft voor camper-toeristen. Zo vindt u in Gelderland veel natuurschoon en schitterende landschappen. Denk aan Nationaalpark de Hoge Veluwe, De Achterhoek met zijn tientallen kastelen en in het westen van de provincie de Betuwe. In de provincie vindt u veel historische binnensteden, dorpjes en musea.

– Camperplaats de Jagerstee, Epe

Op RCN de Jagerstee hebben is een camperveld met speciale camperplaatsen. De camper staat op een verhard stuk en toch kunt u  lekker met uw voeten in het gras zitten. De plaatsen zijn ruim gelegen met een echt camping gevoel en natuurbeleving. Ruimte en rust zijn kenmerken voor het camperveld. Daarnaast is er een stortplaats om de watertank te legen. Alle plaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom. De belevenis begint al op het park waar u regelmatig een konijn voorbij ziet huppelen en een eekhoorntje zal zien, maar gaat u vanaf het park de natuurrijke omgeving in dan worden ook regelmatig edelherten, reeën, wilde zwijnen, vossen, dassen of ijsvogels in het wild gespot.

 • Ruime kampeerplaatsen
 • Speelse, bescheiden kampeervelden
 • Kamperen midden op de Veluwe
 • Supermarkt op het park
 • WiFi op het park

Beschikbaarheid & boeken

Camperplaatsen Veluwe Gelderland | RCN de Jagerstee 

 

– Camperplaats Strandbad Elburg, Elburg

Verharde camperplaatsen met eigen terras. Voorzien van 6 ampère stroomaansluiting. Waterkraan en camperservice aanwezig.

– Water aan- en afvoer
– 6 ampère elektra
– Digitale tv ontvangst
– Afwasplaats met warm en koud water op kampeerterrein
– Chemische toilet op kampeerterrein
– Wifi

Kamperen

 

– Camperplaats de Koerberg, Heerde

Op De Koerberg kampeert u heerlijk op een bosrijke camping op speciale camperplaatsen. U heeft het gemak van uw eigen camper en geniet van het comfort van het luxe sanitairgebouw, verwarmd zwembad en gezellige restaurant. Vanaf de camping ontdekt u met de fiets of tijdens een fijne wandeling de prachtige Veluwse bossen.

 • onverharde camperplaats
 • plaatsing van één camper en één bijzettent (max. 6m²)
 • water
 • elektra 10-16 ampère
 • rioolaansluiting
 • CAI, alleen digitaal signaal
 • WiFi, tegen betaling
 • huisdier toegestaan (max. 2), tegen betaling

Beschikbaarheid & boeken

Campercomfortplaats op camping De Koerberg in Heerde | Molecaten

 

– Camperplaats Jacobs Hoeve, Stroe

De camping bied drie speciale verharde camperplaatsen aan. Deze camperplaatsen bevinden zich op de camping in de buurt van alle voorzieningen en faciliteiten. U kunt met uw camper of kampeerauto op deze camperplaatsen aankomen na 14.00 uur en vertrekken voor 12.00 uur de volgende dag. U beschikt op deze camperplaatsen over een eigen water- en elektra-aansluiting. Ook kunt u uw eigen tank legen en vullen. Blijf gerust meerdere nachten! Zo kunt u de schitterende omgeving in alle rust ontdekken én genieten van de gastvrijheid van deze gezellige camping.

-Speeltuin
-Wifi
-Hond toegestaan
-Broodservice
-Restaurant
 
 
Kamperen
 
 

– Camperplaats Ackersate, Voorthuizen

De camperplaatsen zijn makkelijk te bereiken. Gemiddeld zijn de plaatsen 100 m² en hebben een eigen watertappunt, waterafvoer, cai aansluiting en standaard 10 ampère stroom. Tijdens het verblijf maakt u gebruik van moderne sanitairgebouwen. De plaatsen zijn op gras gesitueerd. Per plaats is maximaal 1 huisdier toegestaan.

Ackersate ligt vlakbij het dorp Voorthuizen en op korte afstand van de uitgestrekte Veluwse bossen. Hier kunt u volop genieten van de natuur. Bovendien profiteert Ackersate van een centrale ligging met goede en ‘snelle’ aan- en afvoerwegen. Zo kunt u er eens een dagje opuit naar een dierenpark, klimbos of speelboerderij. Of wandel en fiets over de uitgestippelde routes.

Beschikbaarheid & boeken

 

– Basecamp Zondag, Garderen

Basecamp Zondag biedt een keur aan mogelijkheden, de combinatie van rust, ruimte, culinaire genieten & actief zijn op de Veluwe geven u het perfecte vakantie gevoel! Als u te gast bent kunt u van alle faciliteiten gebruik maken.Huisdieren zijn welkom maar mogen geen last zijn voor mede kampeerders en dienen buiten het terrein uitgelaten te worden. Honden dienen ten aller tijde aangelijnd te zijn.

-Water
-Toilet legen
-WIFI
-Stroom
-Restaurant
-Wassen

Beschikbaarheid & boeken

       

 

 

– Camperplaats het Winkel, Winterswijk

U bent met uw camper van harte welkom op Recreatiepark Het Winkel in Winterswijk! Een van de móóiste camperplaatsen in Gelderland. U krijgt een mooie, ruime plaats voorzien van elektriciteit. Het Winkel beschikt over een speciaal camperservicestation. Daarnaast kunt u over de gehele camping (tegen geringe vergoeding) Wifi ontvangen.

Beschikbaarheid & boeken