Toeristen Informatie Nederland

Speelbos Hossebos, Drogeham

Gratis Genieten!

9 mei 2024

Heerlijke bramen geplukt, geweldig vonden de jongens het. Speelvijvers zijn bij mooi weer echt een uitkomst, zeker reservekleren meenemen. Je kunt er ook heerlijk wandelen. Er zijn nog maar weinig uitjes die zo leuk en gratis zijn.

Leonie

Heerlijk gratis uitje

13 april 2024

Heerlijk kinderfeestje hier gehad, zelf eten en drinken meegenomen en spelletjes verzonnen. Dit is echt een uitje als je niet veel te besteden hebt en toch iets leuks wil doen met de kids. Aanrader!

Marina

Heerlijk gratis ravotten

24 juli 2023

Dit speelbos is erg leuk voor kinderen. Met eigen eten en drinken een leuke dag gehad waardoor ze s’avonds lekker moe waren en na de dag doorgenomen te hebben lekker sliepen.

Linda en kids

Gratis Natuurbos

9 juli 2023

Dit speelbos is 1 hectare groot en er zijn 6 speelpoelen met water. Iedere speelpoel is weer anders. Voor de wat oudere kinderen is er een junglebrug en een spinnenwebnet; voor de jongere een waterspiraal met zand en een steiger waarop je met schepnetjes kunnen vissen. In het speelbos Hossebos mag je ook bramen plukken. Droge kleren zijn een aanrader om mee te nemen!

Let op: Alleen geschikt voor de echte survivalaars Het parkeren is niet erg goed aangegeven. (Volg de wegwijzers totdat je bij een lange zandweg komt en niet verder kunt met de auto, zoek een plekje voor de auto en loop het zandpad af.) Verder is het vrij verwilderd allemaal.

Jan Anita

Plaats een review