Tourist Information Netherlands

Camperplaatsen in regio Overijssel

Camperplaatsen in Overijssel

De provincie staat bekend om haar natuurgebieden waar u heerlijk kunt fietsen & wandelen. Met de camper rondtrekken in Overijssel wint aan populariteit. Het aantal campers in de provincie neemt nog steeds toe en steeds meer mensen willen flexibel zijn tijdens hun vakantie en zich gemakkelijk van het ene naar het andere deel van Overijssel kunnen verplaatsen. Het verklaart de populariteit van de camper.

– Camperplaats Rheezerwold, Hardenberg

De camperplaatsen zijn gelegen op een een natuurrijke en kleinschalige familiecamping in Heemserveen, net ten westen van Hardenberg.
Een camperplaats voor de kampeerder die op comfort gesteld is! Naast 10 ampère stroom, internet, water aan- en afvoer en een kabelaansluiting voor de TV, heeft deze plaats een sanitair unit op de plek. Dat betekent dus een douche, wastafel en toilet helemaal privé en direct naast de camper! De plaatsen zijn voor de helft verhard. Ideaal dus, ook voor de zwaardere camper.

Er is dan ook genoeg te doen op de camping. Van zwemmen in het binnen- en buitenzwembad mét glijbaan, spelen op de sportvelden of de interactieve speeltoestellen en natuurlijk meedoen met alle leuke activiteiten die het animatieteam organiseert. Voor een hapje en een drankje neemt u plaats bij een van de gezellige horecagelegenheden op de camping.

Beschikbaarheid & boeken

Kamperen in Hardenberg | Familiecamping 't Rheezerwold

  

– Camperplaats de Vossenburcht, Ijhorst

De camperplaatsen zijn voorzien van alle gemakken. Zo heeft u de beschikking over 10 ampere stroom en zijn de plaatsen ongeveer 50 m2. De tarieven zijn inclusief elektra, 4 minuten warm water/douche per persoon per dag. De camperplaatsen zijn voorzien van gratis draadloos internet. De camperplaatsen liggen dicht bij het 5-sterren sanitairgebouw.

De kinderen hoeft u zich ook niet te bekommeren op deze familiecamping in Overijssel. Er is een grote speeltuin aanwezig met veel speeltoestellen. Daarnaast is er in het hoogseizoen een professioneel recreatieteam voor veel vertier. Dit recreatieteam zal gedurende het hoogseizoen diverse evenementen organiseren, zoals uitjes met de huifkar, diverse kinderspelen, etc.

– Minimaal 50 m2
– Inclusief 10A stroom
– Camperverzorgingsstation
– Vuilafvoer
– Inclusief elektra, 4 min warm water / douche p.p.
– Gratis wifi

Beschikbaarheid & boeken

Online boeken - Familiecamping De Vossenburcht

 

– Camperplaats de NoetselerbergNijverdal

Speciaal voor campers zijn er 5 plaatsen aangelegd met een verharde ondergrond op deze natuurrijke camping. De camping is ruim opgezet en ligt tegen Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, Overijssels mooiste natuurgebied. Op Camping de Noetselerberg is iedere kampeerplaats geschikt voor campers, maar vanaf 2021 zijn er ook een aantal speciale camperplaatsen waarvan de ondergrond verhard is. 

 • 8 Ampère stroom
 • Eigen watertappunt
 • Dichtbij toiletgebouw

 Beschikbaarheid & boeken

Camping de Noetselerberg Camping in [Nijverdal / Overijssel / Hellendoorn / Nederland] ∞ Campercontact

 

– Camperplaats in de wei, Losser

Kamperen in de wei in de buitengebied in Twente. Naastgelegen een Engelse landschapstuin. Mooie fietsomgeving. Het sanitair is simpel maar schoon.Het dorp is op loopafstand.

 • Drinkwater
 • Toilet
 • Kampvuur
 • Picknicktafel
 • Elektriciteit
 • Hottub/sauna

Beschikbaarheid & boeken

Mijn tuin in de Zoeke

 

 Camperplaats Raboscheele, Hertme

Deze camper- en pleisterplaats is gelegen in het groene buitengebied van de gemeente Borne, vlak bij het kerkdorp Hertme. De camperplaats is op loopafstand (500 meter) van het bekende openluchttheater Hertme. Van mei tot eind oktober wordt hier op het podium een gevarieerd program gebracht. Er zijn prachtige lanen die de structuur van het landgoed vormgeven. De poelen hebben een rijk waterleven met kikkers en padden. Er is volop gelegenheid in de omgeving om prachtige wandelingen te maken. Bijvoorbeeld over het Kloosterpad Zenderen.Behalve fietsen en wandelen kunt u ook kanoën op de Bornse Beek.De firma Lutke Hulscher verzorgt overdag en ‘s avonds huifkartochten in de omgeving van Zenderen en Borne.

Er is plek voor 25 campers en de camperplaats is het gehele jaar geopend. De camperplaats bevindt zich in de boomgaard naast de boerderij. Er zijn aansluitingen voor stroom en water op het velden er is gelegenheid voor waterinname en voor het lozen van vuilwater en het toilet. Gratis Wi-Fi aanwezig. Bij de camperplaats is een moderne toiletruimte (gebouwd in 2011), inclusief douche en afwasgelegenheid.

Beschikbaarheid & boeken

 

– Camperplaats De Agnietenberg, Zwolle

De campercomfortplaatsen zijn gesitueerd midden op de camping, nabij het strand van De Agnietenplas. Sanitaire voorzieningen bevinden zich vooraan de camping. Molecaten Park De Agnietenberg is een heerlijke vakantieplek voor wie uitstapjes in de natuur (te voet of per fiets!) wenst af te wisselen met een dagje winkelen of museumbezoek in een mooie, gezellige stad.De ligging aan de Agnietenplas en de meanderende Overijsselse Vecht is uniek en geeft u direct dat fijne vakantiegevoel.

 • onverharde camperplaats
 • plaatsing van één camper en één bijzettent (max. 6m²)
 • water
 • elektra 10 ampère
 • rioolaansluiting
 • CAI, alleen digitaal signaal
 • WiFi, tegen betaling
 • huisdier toegestaan (max. 2), tegen betaling

Beschikbaarheid & boeken