Tourist Information Netherlands

Camperplaatsen in regio Flevoland

Camperplaatsen in Flevoland

Flevoland is Nederlands jongste provincie en staat bekent om zijn polderlandschap. U hoeft zich in ieder geval geen enkel moment te vervelen tijdens uw campervakantie in Flevoland. Heel Flevoland kunt u op de fiets doorkruizen door de goede fietspaden en routes. Wandelen in de bossen behoort ook tot de mogelijkheden. Bent u soms een watersportliefhebber? Dan zit u ook helemaal goed aangezien Flevoland voldoende viswateren heeft. Op de randmeren (het Veluwemeer, het Eemmeer, het Gooimeer en het Ketelmeer) en op het IJsselmeer en Markermeer kan er heel goed gesurfd worden. Er zijn ook stranden waar u heen kunt gaan om heerlijk te zonnebaden en waar de kinderen mooi kunnen spelen.

– Camperplaats Zeewolde, Zeewolde

De camperplaatsen zijn geschikt voor campers tot 10m, de ondergrond is verhard en de plaatsen zijn afgescheiden van elkaar. Elke plaats heeft een 10 ampère stroomaansluiting. Op het terrein zijn diverse sanitairgebouwen, voor het legen van het chemisch toilet is er een chemische stortplaats aanwezig. Er is ook een voorziening om de vuilwatertank te legen. U kunt gebruik maken van gratis Wi-Fi.

  • Unieke combinatie van strand, haven en bos
  • Dichtbij de Stille Kern en de Oostvaardersplassen
  • Kampeerplaatsen direct aan het water

Beschikbaarheid & boeken

RCN Zeewolde | Camperplaats Buitendijks

– Camperplaats de Hanze, Dronten

Camperplaatsen zijn gelegen mini camping gelegen in Flevoland in de driehoek van de gezellige oude Hanzesteden Kampen, Elburg en het jongere Dronten. De minicamping is voorzien van een gezellige ontvangst/recreatieruimte. Aan de voorzijde een leuk terras met picknick banken. Binnen staan boeken om te ruilen of meenemen. Folders met uitjes van de omgeving. Fietskaart van Flevoland. Voor de elektrische fietsen hebben wij een overkapping met laadmogelijkheden. Voldoende stroomaansluitingen apart afgezekerd ( 10 amp) met aard lek bij de prijs inbegrepen. Honden welkom.

Beschikbaarheid & boeken

Minicamping De Hanze Camping in [Dronten / Flevoland / Dronten / Nederland] ∞ Campercontact

– Camperplaats Emmeloord, Emmeloord

Zeer rustig en ideaal gelegen tussen afslag 15 en 16 van de A6 ligt camperplaats Emmeloord. Er is plek voor 15 campers op het geharde grasveld. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis en huisdieren zijn op de camperplaats toegestaan.

– Stroom voorziening voor alle plekken (16 A)
– Drinkwater voorziening
– Was/spoelbak met warmwater voorziening
– Lozen van chemisch toilet is mogelijk
– Gratis WiFi.
– Op de camperplaats is een solar (verwarmd door de zon) buitendouche aanwezig.
– Gratis leen fietsen staan klaar voor onze gasten
– Huisje met informatie over de omgeving en lokale activiteiten.
– Ook staan er in het huisje een gratis door onze gasten te gebruiken combimagnetron, airfryer en broodbakmachine. Meel en       afbakbroodjes  staan in de schappen en pizza’s, snacks enz. in de diepvrieskast.
– Op het terras rond het huisje staat een gebruiksklare en gratis door onze gasten te gebruiken gas barbecue. Dan hoeft u niet zelf alles           tevoorschijn te halen. Geen (barbecue) vlees meegenomen? Geen probleem in de diepvrieskast vind u vlees en/of barbecue pakket voor         supermarkt prijzen.

Beschikbaarheid & boeken