Tourist Information Netherlands

3p. Boshuisje Kniphorst, Anloo

Knus chalet met sauna voor 3 pers in Anloo. Ligging op klein parkje aan Nationaal Park de Drentsche Aa. Max 1 hond toegestaan.

Minicamping De Moréne Hoeve, Koekange

De camping ligt achter een voormalige boerderij. De staanplaatsen bevinden zich op vierkante velden tussen beplanting met doorkijkjes over de weilanden.

6p. Hackfort Hottub, Ruinen

Het 6 pers chalet met hottub is gelegen op een vakantiepark in Drenthe. Er is een hottub aanwezig. Huisdieren toegestaan.

B&B De Heerlijkheid Ruinerwold

Deze romantische B&B bevindt zich in de voormalige melkstal met z’n oude gebinten en originele stalraampje. Max plaats voor 2 pers.

2p. Opa’s Huisje, Ruinerwold

Opa’s Huisje is een lichte en ruime vakantiewoning voor max 2 pers in het voorhuis van een boerderij. Rustig gelegen. Honden welkom!

Camping de Berghoeve, Ruinen

Kleinschalige camping met 25 plaatsen voor tenten, campers, of een caravan. Honden welkom. Ook verhuurmogelijkheden.

4p. Unbrick Model, Rolde

Zeer luxe vakantie woning voor 4 pers. met Privé Infrarood, Opgietsauna, Privé Zwembad, Wasmachine & droger. Max 2 honden welkom.

4p. Kinderstacaravan, Ees

De 4 pers. Kinderstacaravan is gelegen op Het Land van Bartje. Voor de kinderen zijn extra faciliteiten zoals: speelgoed, kindertafeltje, etc.

Camping Hunzedal, Borger

Camping en vakantiepark Hunzedal is gelegen in Borger. Eigen recreatiemeer en strandje. Ook verhuurmogelijkheden. Honden welkom.