Tourist Information Netherlands

Een vakantiehuisje met wellness is bijna niet meer weg te denken bij de ultieme vakantie. We willen het liefst zoveel mogelijk luxe, zonder al te veel te moeten betalen. Een wellness huisje is gericht om optimaal te ontspannen door de aanwezigheid van bijvoorbeeld een sauna, een privé hottub, regendouche, massage, schoonheidsspecialiste, meditatie events, en soms zelfs een zwembad. Een wellness vakantiehuis huren is goed voor lichaam en geest, even helemaal ontspannen, en gewoon heerlijk tijd voor uzelf nemen. Dit kan in een wellness huisje op een vakantiepark, maar ook heerlijk afgelegen in de natuur. Voor zowel grote als kleine groepen de mogelijkheden op een rij:

 • De vakantiewoningen van Roodewoud zijn gelegen in de bossen van het Drentse Rolde. Bij Resort Roodewoud staan prachtige duurzame vakantiewoningen met jacuzzi, sauna of privézwembad voor 2 tot 6 personen. Honden zijn hier welkom.

 

 • Het Wylde Pad in het Friese Twijzelerheide is een kleinschalige vakantiepark in Friesland met wellness huisjes aan het water. Naast de heerlijke hottubs die worden aangeboden zijn er regelmatig yoga en meditatie events. In sommige accommodaties zijn honden toegestaan.

 

 • Bij Resort de Parel in Flevoland is het mogelijk om een unieke lodge of villa met privé hout gestookte hottub, jacuzzi of sauna te huren. De huisjes liggen aan het water en in het bos. Honden zijn welkom.

 

 • Soof Heuvelrug is het duurzaam vakantiepark midden op de Utrechtse Heuvelrug. De luxe Eco-Lodges met wellness opties liggen midden in de natuur. Soof Heuvelrug is een huisdiervrij park.
 • Vakantiepark Molke is een kleinschalige vakantiepark midden in de Twentse natuur in het Overijsselse Zuna. De luxe wellnesshuisjes zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Ook is het mogelijk om een groepsaccommodatie te huren. Vrijwel elke accommodatie is toegankelijk voor huisdieren.

 

 • Bij Familiehuis Nunspeet heeft u de keuze uit verschillende wellness vakantiehuisjes die voorzien zijn van een sauna en/of een jacuzzi. Deze wellness vakantiehuisjes met een heerlijke buitendouche zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Max 2 honden per accommodatie toegestaan.

 

 • In Zeeland liggen de luxe wellness vakantievilla’s op Domein De Groote Duynen in Kamperland. De huisjes met Finse- of Infrarood sauna en/of buiten jacuzzi hebben veelal een panoramisch uitzicht op het naastgelegen polderlandschap en zijn op loopafstand van het Noordzeestrand. Voor honden is er een unieke Dog Spa waar hij of zij uitgebreid gewassen en eventueel geföhnd en getrimd wordt.

 

 • Vakantiepark Koningshof in Schoorl beschikt over wellness huisjes voor maximaal 4 personen aan zee. Overnachten kan hier in een heerlijk vakantiehuis met een sauna óf een vakantiehuis met een sauna én jacuzzi. Honden zijn hier welkom.
 • Buitenplaats Holten in het gelijknamige Holten heeft vakantiehuizen met Finse sauna, privé jacuzzi op het buitenterras, houtgestookte hottub, inloop regendouche en/of ligbad in de slaapkamer. Honden toegestaan.

 

 • Résidence Terschelling Wellness Waddenresort beschikt over 55 luxe appartementen gelegen in het dorpje Ideaal om op een ontspannende manier Terschelling te verkennen. In sommige accommodaties zijn max 2 honden toegestaan.

 

 • Onthaasten in de Achterhoek is een kleinschalig vakantiepark in Lievelde met heerlijke wellness huisjes. De wellness huisjes met hottub of jacuzzi liggen direct in de prachtige natuur en zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Afhankelijk van de accommodatie zijn honden wel of niet welkom.

 

 • Voor een wellness vakantie op de Veluwe is het mogelijk om bij de Boshoek in Voorthuizen een wellness bungalow te boeken tot wel 24 personen! Honden zijn welkom.
 • Bij Dormio Resort Maastricht hebben alle wellness huisjes een buitensauna en bubbelbad. Deze huisjes zijn geschikt voor 2 tot 8 personen. In sommige woningen zijn honden toegestaan.

 

 • Voor mensen die van rust en natuur houden zijn er verschillende natuurhuisjes te huur van particuliere eigenaars. Deze accommodaties zijn vaak ver van de massa, bijvoorbeeld op het erf van een boer. De natuurhuisjes zijn vanaf 2 personen te boeken. Afhankelijk van het wellness huisje zijn honden wel of niet welkom.

 

 • Grote gezelschappen kunnen gebruik maken van speciale groepsaccommodaties die verspreid liggen door heel Nederland. De huizen zijn geschikt voor 10 tot 50 personen. Zeer handig voor een familie of vriendenweekend waarbij enige vorm wellness een must is.

Andere blogs