Toeristen Informatie Nederland

De zomer staat voor de deur en dit is het perfecte moment om jouw zomervakantie te plannen. Want nu kun je kiezen uit de beste vakantiehuizen voor een aantrekkelijke prijs. Vakanties zijn belangrijk om uit de dagelijkse sleur te ontsnappen. Het is het ideale moment om opnieuw in contact te komen met de natuur en volledig te ontspannen. Tegenwoordig is een vakantiehuis midden in de natuur, weg van de drukte van de stad, niet alleen de slimste keuze, maar ook de veiligste.
 
Met het oog op de huidige situatie en omdat wij onze vakantiegangers de beste service willen bieden, vind je hier enkele belangrijke punten waar iedere vakantieganger op zou moet letten bij het boeken van een vakantiehuis.

Vind een betrouwbare en ervaren aanbieder van vakantiehuizen

Als je een vakantiehuis boekt via een ervaren verhuurder zoals Belvilla, ben je niet alleen zeker van de beste service, maar kun je ook gebruikmaken van speciale voordelen zoals Belvilla Money. Iedere keer dat je een vakantiehuis via Belvilla boekt verdien je beloningspunten. Je kunt ook doorverwijzen en beloningspunten verdienen zodra zijn/haar boeking via jouw verwijzingslink is afgerond. Met 2,8 miljoen tevreden gasten in 2020 is Belvilla dé betrouwbare en klantvriendelijke partij om jou een unieke vakantiebeleving te bieden.

Perfecte vakantiehuizen om uit te kiezen
Bij het kiezen van een vakantie moet je met veel zaken rekening houden, zoals de beschikbaarheid in de geselecteerde regio, het soort vakantiehuis en de verhuurprijs. Bij Belvilla kunnen gasten kiezen uit 40.000 vakantiehuizen in meer dan 20 Europese landen, er is dus keuze genoeg.

Prijzen, aanbiedingen en kortingen
Zodra je een vakantiehuis hebt gekozen, speelt de prijs een belangrijke rol bij het afronden van de boeking. Bij Belvilla hoef je geen extra borg te betalen bij een vakantiehuis. Zo hoef je niet op je geld te wachten als je terugkomt van vakantie. Belvilla heeft ook een speciale korting van 20% voor de lezers van tijdschriften. Gebruik CODE – BEL20* (Korting tot en met maximaal € 100) op de betaalpagina.

Klantenservice
Belvilla heeft al 40 jaar ervaring in de branche en een gemiddelde klantwaardering van een 8+. Dit laat goed zien hoe blij onze klanten met ons zijn. De klantenservice van Belvilla werkt continu om snelle en gepaste oplossingen te bieden voor de vragen van gasten die in haar vakantiehuizen verblijven.
 
Het plannen van een perfecte droomvakantie is niet gemakkelijk, maar met de juiste ondersteuning en een betrouwbare aanbieder van vakantiehuizen zoals Belvilla beleef je deze zomer de mooiste dagen. Vergeet niet dat het doel van een vakantie is om te ontspannen, bij te tanken en te genieten van elk moment. Dus grijp je kans om met volle teugen van jouw vakantie te genieten. Fijne vakantie.

Andere blogs

Vesting Bourtange

Het Groningse dorp Bourtange is een schitterend vestingdorp. Ooit gebouwd om Groningen te beschermen tegen aanvallen vanuit het oosten.

Meer informatie

Austerlitz

Austerlitz is vooral bekend door de Pyramide van Austerlitz. Maar deze staat echter op Woudenbergs grondgebied. Toch is Austerlitz bijzonder!

Meer informatie

De Nijmeegse 4Daagse

De Nijmeegse 4Daagse ofwel 'The Walk of The word' is een vierdaags wandelevenement rondom Nijmegen en start op de 3e dinsdag van Juli.

Meer informatie