Toeristen Informatie Nederland

Een campervakantie geeft je alle vrijheid die je kunt wensen. Heb je zelf geen camper? Dan kun je ook altijd een camper huren!

Waarom een camper huren?

Een camper is een leuk en voordelig middel voor vakanties. Een camper geeft je alle vrijheid die je nodig hebt. Je zit namelijk niet vast aan één locatie. Camperplaatsen zijn vaak per dag te huren, waardoor je snel van plaats naar plaats kunt ‘hoppen’. Alle spullen heb je ook al op wielen, je hoeft dus niet eerst alles weer eerst in te pakken voordat je weg kan. Je bergt alle spulletjes veilig op, start de camper en je kunt gaan. Perfect voor als je een gevarieerde vakantie wil hebben.

Een camper is vergeleken met andere alternatieven zoals een hotel of een vakantiehuis ook een voordelige manier om op vakantie te gaan. Camperplaatsen zijn over het algemeen namelijk niet duur, sommige zijn zelfs helemaal gratis

De voordelen van een camper huren t.o.v. een camper kopen

Het huren van een camper biedt vele voordelen ten opzichte van een camper kopen. Ten eerste scheelt het huren van een camper veel geld als je niet regelmatig op vakantie gaat met een camper. Als je een camper huurt, dan heb je geen aanschafkosten, vaste lasten, bergingskosten of kosten aan onderhoud. Je betaald alleen de huur voor de periode waarvoor je de camper gebruikt. Een bijkomend voordeel van een camper huren is dat je altijd in de nieuwste en meest moderne campers rijdt. Deze campers zijn dan ook voorzien van allerlei handige snufjes en extra’s waardoor je altijd voorbereid op reis gaat. Denk hierbij aan fietsendragers, luifels, tafels en tuinstoelen en nog veel meer.

Je hebt de keuze uit veel verschillende soorten campers. Je kunt alkoof-, of semi- / half-integrale campers huren. Ook zijn de te huren campers in verschillende maten te verkrijgen. Van compacte 2 á 3 persoonscampers, tot grote campers die tot wel 7 personen kunnen vervoeren en huisvesten. Gaat de schoonzoon of -dochter mee, of gaan er vakantievrienden mee op vakantie? Dan kun je gemakkelijk een grotere camper huren.

Friesland Campers

Op zoek naar een moderne en luxe camper voor een goede prijs? Huur dan één van de vele campers bij Friesland Campers in Dronrijp, Friesland. De campers kun je bekijken en direct huren op https://www.frieslandcampers.nl/, of mail naar info@frieslandcampers.nl. Telefonisch contact is ook mogelijk op 06-518 768 09.

Friesland Campers
It Roer 17b
9035 VR,  Dronrijp

Andere blogs

Vesting Bourtange

Het Groningse dorp Bourtange is een schitterend vestingdorp. Ooit gebouwd om Groningen te beschermen tegen aanvallen vanuit het oosten.

Meer informatie

Austerlitz

Austerlitz is vooral bekend door de Pyramide van Austerlitz. Maar deze staat echter op Woudenbergs grondgebied. Toch is Austerlitz bijzonder!

Meer informatie

De Nijmeegse 4Daagse

De Nijmeegse 4Daagse ofwel 'The Walk of The word' is een vierdaags wandelevenement rondom Nijmegen en start op de 3e dinsdag van Juli.

Meer informatie