Toeristen Informatie Nederland

Veel mensen kiezen ervoor om hun vakantie te beginnen vanaf Eindhoven Airport. Om diverse redenen is dit erg gemakkelijk en fijn. Het vliegveld in Eindhoven is lang niet zo groot als Schiphol, waardoor het allemaal een stuk overzichtelijker is.Toch is er genoeg te doen om u de tijd voor de vlucht prima te vermaken. Het enige waar je vooral op moet letten bij Eindhoven Airport is het parkeren.

Tip 1: Reserveer een parkeerplek

Om te voorkomen dat uw vakantie begint met stress omdat er geen parkeerplek te vinden is bij Eindhoven Airport is het verstandig om vooraf een parkeerplek te reserveren. Via ParkerenEindhovenAirport.nl kunt u gemakkelijk, snel en voordelig een parkeerplek reserveren. Vooral de goedkopere parkeerplekken zijn vaak al snel vol geparkeerd. Als u voordelig wilt parkeren kunt u dus het beste even online reserveren!

Tip 2: Parkeer rondom het vliegveld

Het parkeren van uw auto in de buurt van het vliegveld is zeker bij Eindhoven Airport erg interessant. De parkeergelegenheden zijn vlakbij het vliegveld, maar een stuk voordeliger. Denk bijvoorbeeld aan de locaties Park en Fly. Beide op loopafstand van het vliegveld.

Tip 3: Maak gebruik van Valet parkeren

Heeft u haast? Dan is Valet parkeren een gemakkelijke vorm van parkeren bij het vliegveld. Als u kiest voor Valet parkeren rijdt u de auto tot aan de locatie voor het vliegveld. Vervolgens draagt u de auto over aan de medewerker van een door u gekozen parkeeraanbieder. Op het moment dat u terugkomt neemt u contact op met de parkeeraanbieder en vervolgens komt de chauffeur met uw auto naar het vliegveld. Zo staat uw auto en de chauffeur te wachten om uw auto over te dragen voor uw terugreis.

Gaat u binnenkort op vakantie en kiest u ervoor om te vliegen vanaf Eindhoven Airport? Dan heeft u zeker wat aan bovenstaande tips!

Andere blogs

Vesting Bourtange

Het Groningse dorp Bourtange is een schitterend vestingdorp. Ooit gebouwd om Groningen te beschermen tegen aanvallen vanuit het oosten.

Meer informatie

Austerlitz

Austerlitz is vooral bekend door de Pyramide van Austerlitz. Maar deze staat echter op Woudenbergs grondgebied. Toch is Austerlitz bijzonder!

Meer informatie

De Nijmeegse 4Daagse

De Nijmeegse 4Daagse ofwel 'The Walk of The word' is een vierdaags wandelevenement rondom Nijmegen en start op de 3e dinsdag van Juli.

Meer informatie