Toeristen Informatie Nederland

De blaadjes kleuren geel, de temperatuur zakt en het wordt steeds eerder donker. Kortom: het zwemseizoen is weer over. Het buitenbad maakt plaats voor het binnenbad, waarbij je ‘s ochtends vroeg door het koude herfstweer moet fietsen om hier dan ook daadwerkelijk te komen. Heb je een tuin die nog wel een plekje over heeft? Er zijn een heleboel manieren om dit stukje gazon op te vullen. Met een intex zwembad bijvoorbeeld! Genieten als je zowel de herfst als winterdagen heerlijk in je eigen zwembad kunt vertoeven. En nee, dit zal geen klappertanden worden want er zijn genoeg opties om je zwembad te verwarmen.

Warmtepomp

Met een warmtepomp heb je als voordeel dat je ook op de mindere dag kunt genieten van een heerlijk warm zwembad. Voor alle Zwembaden zijn er warmtepompen zodat je dit goed af kunt stemmen met je eigen zwembad. Een goede methode is het zeker, want een warmtepomp houdt het water continu warm zodat je altijd een heerlijke duik kunt nemen in je zwembad, mits de filterpomp aanstaat. Het verbruik van de waterpomp is verder afhankelijk van een aantal factoren zoals de grootte van het zwembad, de omgevingstemperatuur (door de kou zal de warmtepomp meer verbruiken) en de ingestelde temperatuur van het water.

Isolatie

Wist je dat een zwembadzeil naast dat het je zwembad schoon houdt, ook je zwembad kunt verwarmen? Een isolerend zwembadzeil is hiervoor de juiste oplossing. Daarnaast ook een grote besparing op je energiekosten. Een afdekzeil verwarmt het zwembadwater, isoleert het en houdt al het vuil tegen. win-win situatie dus! De Solar zeilen zijn in vele maten beschikbaar, zodat ze op ieder zwembad passen. Ook met koud herfstweer, hebben de noppenfolie een isolerende functie zodat ook jij langer kunt genieten van verwarmd water in je zwembad.

Andere blogs

Someren in beeld

Wat is er te doen in Someren? In deze blog leuke uitjes in Someren en mogelijkheden voor een geslaagde vakantie in Noord-Brabant.

Meer informatie

Arcen Bruist!

Arcen is een zeer toeristisch dorp gelegen in de gemeente Venlo. Er is van alles te doen en te zien. In deze blog de hoogtepunten.

Meer informatie

Campings met viswater

Campings in Nederland met viswater. Welke camping in Nederland zijn viscampings. Gooi je hengel uit op een viscamping. In deze blog enkel tips.

Meer informatie