Toeristen Informatie Nederland

Je kent ze vast wel, de populaire e-choppers. Op een zonnige dag kom je de e-choppers vaak tegen op toeristische plekken. Deze elektrische chopper is eigenlijk een elektrisch aangedreven scooter met een stoer uiterlijk. Dankzij de eenvoudige besturing is de e-chopper een toegankelijk voertuig. Wanneer je beschikt over een rijbewijs AM mag je het voertuig al besturen. Een helm is niet verplicht.

De e-chopper is een ideaal voertuig om de Zeeuwse natuur te ontdekken. De vele fietspaden in Zeeland maken het gemakkelijk en veilig om een route te plannen en te volgen. Ontdek dorpen langs de kust zoals Domburg, Oostkapelle, Zoutelande, Cadzand, Breskens, Vrouwenpolder, Burgh-Haamstede en Renesse. Ook kan je op de route historische dorpen en steden meenemen zoals Middelburg, Veere of Zierikzee. Dankzij de prachtige polderdijken, uitgestrekte stranden en natuurgebieden zoals het Veerse Meer is er meer dan genoeg te ontdekken in Zeeland.

Funbikes Zeeland biedt jou de mogelijkheid om Zeeland op de E-chopper te ontdekken. Kies uit één van de opstartlocaties in Heinkenszand, Breskens, Middelburg, Yerseke of Kortgene. Reserveer jouw voertuig eenvoudig online en geniet van Zeeland!

Andere blogs

Vesting Bourtange

Het Groningse dorp Bourtange is een schitterend vestingdorp. Ooit gebouwd om Groningen te beschermen tegen aanvallen vanuit het oosten.

Meer informatie

Austerlitz

Austerlitz is vooral bekend door de Pyramide van Austerlitz. Maar deze staat echter op Woudenbergs grondgebied. Toch is Austerlitz bijzonder!

Meer informatie

De Nijmeegse 4Daagse

De Nijmeegse 4Daagse ofwel 'The Walk of The word' is een vierdaags wandelevenement rondom Nijmegen en start op de 3e dinsdag van Juli.

Meer informatie