Toeristen Informatie Nederland

NSInternational.com heeft een speciale actie: van 06-05-2022 tot en met 10-05-2022 krijgen klanten 50% korting op de Interrail global pass!

Interrail bestaat dit jaar 50 jaar. Dat jubileum vieren ze dit jaar uitgebreid. Deze actie, waarbij ze 50% korting aanbieden op hun passen, is onderdeel van deze festiviteiten. Interrrail heeft verschillende soorten passen (meer info: Interrail Passes: Explore Europe by rail | Interrail.eu).

Actie: 50% korting op Interrail global pass
Geldigheid: 06-05-2022 tot en met 10-05-2022
Bijzonderheden: korting geldt niet op One Country Passes of Eurrail

Met NS International reist u comfortabel, duurzaam en snel naar uw favoriete stad in Europa! Voor een aantrekkelijk tarief biedt NS International de reiziger een rechtstreekse verbinding naar het hart van de stad.

Andere blogs

Someren in beeld

Wat is er te doen in Someren? In deze blog leuke uitjes in Someren en mogelijkheden voor een geslaagde vakantie in Noord-Brabant.

Meer informatie

Arcen Bruist!

Arcen is een zeer toeristisch dorp gelegen in de gemeente Venlo. Er is van alles te doen en te zien. In deze blog de hoogtepunten.

Meer informatie

Campings met viswater

Campings in Nederland met viswater. Welke camping in Nederland zijn viscampings. Gooi je hengel uit op een viscamping. In deze blog enkel tips.

Meer informatie