Toeristen Informatie Nederland

NSInternational.com heeft een speciale actie: van 06-05-2022 tot en met 10-05-2022 krijgen klanten 50% korting op de Interrail global pass!

Interrail bestaat dit jaar 50 jaar. Dat jubileum vieren ze dit jaar uitgebreid. Deze actie, waarbij ze 50% korting aanbieden op hun passen, is onderdeel van deze festiviteiten. Interrrail heeft verschillende soorten passen (meer info: Interrail Passes: Explore Europe by rail | Interrail.eu).

Actie: 50% korting op Interrail global pass
Geldigheid: 06-05-2022 tot en met 10-05-2022
Bijzonderheden: korting geldt niet op One Country Passes of Eurrail

Met NS International reist u comfortabel, duurzaam en snel naar uw favoriete stad in Europa! Voor een aantrekkelijk tarief biedt NS International de reiziger een rechtstreekse verbinding naar het hart van de stad.

Andere blogs

Vesting Bourtange

Het Groningse dorp Bourtange is een schitterend vestingdorp. Ooit gebouwd om Groningen te beschermen tegen aanvallen vanuit het oosten.

Meer informatie

Austerlitz

Austerlitz is vooral bekend door de Pyramide van Austerlitz. Maar deze staat echter op Woudenbergs grondgebied. Toch is Austerlitz bijzonder!

Meer informatie

De Nijmeegse 4Daagse

De Nijmeegse 4Daagse ofwel 'The Walk of The word' is een vierdaags wandelevenement rondom Nijmegen en start op de 3e dinsdag van Juli.

Meer informatie