Toeristen Informatie Nederland

Bijna alle hindernissen om weer lekker uit en op pad te gaan zijn weggenomen. Als straks de QR-code niet meer hoeft kan iedereen onbezorgd naar het theater of restaurant gaan. Voor veel ouderen is het een heerlijke gedachte dat ze weer leuke uitjes kunnen gaan ondernemen met kinderen en kleinkinderen.

Pretparken en restaurants zijn enorm blij dat ze weer onbeperkt hun gasten mogen ontvangen. En als er straks weer veel gevlogen mag worden zullen ook toeristen uit het buitenland de Hollandse hoogtepunten weer weten te vinden.

Zoals iedereen wel weet hebben de toeristen- en horecabranche het de afgelopen twee jaar enorm zwaar gehad. We hebben er naar uitgezien om weer optimaal te genieten van uitjes zoals theaterbezoek en concerten.

Veel senioren hebben zich wat dat betreft de laatste tijd zeer beperkt gevoeld. Behoorde je tot een kwetsbare groep dan kon je zelfs lange tijd je familie en kleinkinderen niet meer ontvangen. Nu is daar gelukkig verandering in gekomen. Heerlijk naar een pretpark, een tropisch zwemparadijs of dierentuin, het kan allemaal weer. Zelfs de meubelboulevard of interieurwinkel is weer een uitje waar senioren altijd van kunnen genieten. Misschien zijn de oude relaxstoelen wel toe aan de kringloopwinkel en ga je zelf met je familie lekker shoppen voor een nieuwe seniorenstoel. Want wat is er lekkerder dan na een dagje actief er op uit heerlijk te ontspannen in een nieuwe comfortabele draaistoel, waarbij je toch alles om je heen in de gaten kunt houden.

Vliegen

Heb je veel familie in andere werelddelen wonen dan zijn die ook weer van harte welkom. Je kunt nu al zien dat er weer meer toeristen naar Nederland komen nu veel landen weer op geel staan. Het is daarom een mooi perspectief voor oudere mensen dat ze hun mobiliteit weer terugkrijgen. Als je de laatste tijd veel thuis achter de geraniums hebt gezeten, verlang je er echt naar om er weer op uit te trekken. Was je altijd al een wereldreiziger dan kwam de klap waarschijnlijk nog harder aan. Toeristen en dagjesmensen kunnen gelukkig weer opgelucht adem halen en hun agenda weer vol plannen met leuke activiteiten.

Heb je éénmaal weer gevlogen dan zul je waarschijnlijk ervaren hebben dat een vliegtuigstoel heel comfortabel kan zitten. Je kunt er zelfs in slapen. Een gevoel dat je thuis met een heerlijke relaxstoelen zeker kunt vasthouden. Doe je dan even je ogen dicht in zo’n heerlijke seniorenstoel dan droom je zo weg naar verre bestemmingen. 

Familiebezoek

Heb je weer familiebezoek uit andere werelddelen, neem ze dan beslist mee op een tochtje door opvallend Nederland. Het mag cliché zijn maar de tulpen, molens en klompen doen het nog steeds goed. Vergeet ook niet de mooie Limburgse heuvels te bewandelen en over het werelderfgoed Wadden te varen. Nederland heeft namelijk ook qua waterland heel wat te bieden zoals de Deltawerken de nieuwe en grootste zeesluis ter wereld bij IJmuiden. En gaat je familie weer huiswaarts geef ze dan zeker wat stroopwafels en drop mee. Zo kunnen ze nog even nagenieten van het bezoek aan onvergetelijk Nederland.

Andere blogs

Vesting Bourtange

Het Groningse dorp Bourtange is een schitterend vestingdorp. Ooit gebouwd om Groningen te beschermen tegen aanvallen vanuit het oosten.

Meer informatie

Austerlitz

Austerlitz is vooral bekend door de Pyramide van Austerlitz. Maar deze staat echter op Woudenbergs grondgebied. Toch is Austerlitz bijzonder!

Meer informatie

De Nijmeegse 4Daagse

De Nijmeegse 4Daagse ofwel 'The Walk of The word' is een vierdaags wandelevenement rondom Nijmegen en start op de 3e dinsdag van Juli.

Meer informatie