Toeristen Informatie Nederland

Wat is er nou leuker dan het terugkijken van vakantiefoto’s en alle momenten weer te beleven. Of je  nou een wereldreis hebt gemaakt of op vakantie bent geweest in eigen land. Je hebt altijd wel mooie foto’s en/of herinneringen vastgelegd. In onderstaande blog vind je tips en tricks voor het maken van gave foto’s.

Tips voor de beste vakantiefoto’s

1. Wees één met de camera

Zorg ervoor dat je één bent met de camera. Verdiep je dus voor de vakantie even in je camera, zodat je tijdens de vakantie alle trucs en snufjes kent van jouw camera

2. Bekijk ansichtkaarten van de buurt voor de beste hotspots!

Zoek je naar goede plekken om een prachtfoto te schieten? Bekijk ansichtkaarten van de regio voor de perfecte inspiratie. De mooiste plekken staan immers bijna altijd op de ansichtkaarten!

3.Vermijd de menigte en bezoek de hotspots voor of na de grote menigte

Ben je er niet vies van om je bed wat eerder uit te komen? Ga dan voor de grote menigte aan naar de mooiste plekken. Op deze manier is het minder druk en het zachte licht van de ochtend kan voor enorm mooie foto’s zorgen.

4.Hou de horizon recht

Zorg ervoor dat je de horizon op je foto recht hebt, daardoor krijgt je foto een ontzettend mooie foto waarin het soms bijna lijkt of de foto leeg kan lopen.

5.Maak een back-up van je foto’s

Niks is vervelender dan je foto’s kwijtraken. Maak daarom tijdens de vakantie af en toe een back-up van je foto’s, zo ben je ervan verzekerd dat je thuis nog een keer kan nagenieten van de vakantie.

6.Fotografeer de zonsondergang

Maak foto’s tijdens het ‘golden hour’. Het golden hour is net voor en na de zonsondergang, de neergaande zon geeft jouw foto’s een ontzettend mooie warme gloed.

7. Leg spontane momenten vast

Vermijd statische foto’s met het gezin, maar kies eens voor de spontane momenten.

Met de bovenstaande tips maak jij aankomende vakantie de mooiste foto’s.

Fotofabriek

Bij Fotofabriek kan je met je eigen foto’s verschillende fotoproducten maken. Denk bijvoorbeeld aan fotoboeken in verschillende soorten en maten, maar ook agenda’s, wanddecoratie, visitekaartjes en kalenders. 

Hoe maak je een fotoboek?

Een fotoboek is uitermate geschikt om mooie herinneringen vast te leggen, zoals die van jouw vakantie. Met een Fotofabriek fotoboek herbeleef je je eigen beste momenten. Verder is het maken van een fotoboek ook erg leuk. Laat al je creativiteit erop los en gebruik het als een momentje voor jezelf.

Alle Fotoboeken van Fotofabriek zijn volledig naar eigen smaak te ontwerpen. Hierdoor zal je altijd een uniek fotoboek ontvangen. In het eigen online ontwerpprogramma van Fotofabriek is het bewerken van foto’s erg gemakkelijk te doen. Je maakt jouw fotoboek echt af met het toevoegen van verschillende cliparts en sjablonen.

Fotoboeken van Fotofabriek zijn er in alle soorten en maten. Fotofabriek heeft fotoboeken met verschillende kaften zoals hardcover, softcover, vlakliggend en nog veel meer. Qua afwerkingen en formaten is er ook genoeg keuze, neem een kijkje op onze site en kies het bij jou passende fotoboek.

Gebruik de onderstaande link om je herinneringen vast te leggen en je eigen fotoboek te maken:

https://www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken/

Niet zoveel foto’s geschoten, maar wil je wel graag je herinneringen vastleggen? Kies dan voor een foto op canvas, of druk je foto af op een ander soort wanddecoratie

Andere blogs

Vesting Bourtange

Het Groningse dorp Bourtange is een schitterend vestingdorp. Ooit gebouwd om Groningen te beschermen tegen aanvallen vanuit het oosten.

Meer informatie

Austerlitz

Austerlitz is vooral bekend door de Pyramide van Austerlitz. Maar deze staat echter op Woudenbergs grondgebied. Toch is Austerlitz bijzonder!

Meer informatie

De Nijmeegse 4Daagse

De Nijmeegse 4Daagse ofwel 'The Walk of The word' is een vierdaags wandelevenement rondom Nijmegen en start op de 3e dinsdag van Juli.

Meer informatie