Toeristen Informatie Nederland

Een golfarrangement dichtbij huis? Dat is in Nederland zeker mogelijk! Golfen in Nederland is erg populair waardoor er ook talloze mooie en uitdagende golfbanen te vinden zijn in ons eigen land. Dat biedt dus volop mogelijkheden om er een paar daagjes er op uit te gaan met je partner en/of je vrienden om deze golfbanen te ontdekken.

Golf is in Nederland de afgelopen jaren enorm populair geworden. Nederland biedt dan ook een groot aantal golfbanen aan op een relatief klein oppervlak. Voor een uitdagende golf trip is het dus helemaal niet noodzakelijk om Nederland te verlaten.
Nederland biedt meer dan 200 golfbanen aan. Door dit grote aanbod is er veel diversiteit. Iedere golfer zal dus in Nederland zeker een golfbaan op maat vinden. Bovendien kunt u na het golfen één van de vele mooie Nederlandse steden bezoeken, steden waar u anders misschien niet zo snel zou komen!

Een aanbieder in deze golfreizen is Golftime. Als een echte ‘travel caddy’ zijn zij al ruim 21 jaar uw partner in golfreizen. Golftime  staat voor deskundig en eerlijk advies op maat. Maak gebruik van de deskundigheid en samen vinden wij uw ideale golfvakantie. Golftime bezoekt de golfbestemming zeer regelmatig en hierdoor kunnen zij u goed van dienst zijn met het samenstellen van uw droomreis. Zij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor u met een gerust hart uw golfreis boekt.

Ruim 21 jaar de specialist in golfreizen
Al meer dan 50.000 tevreden reizigers – gemiddelde beoordeling 8,4
Persoonlijk advies en contact
Aangesloten bij SGR, Calamiteitenfonds en IAGTO

Andere blogs

Someren in beeld

Wat is er te doen in Someren? In deze blog leuke uitjes in Someren en mogelijkheden voor een geslaagde vakantie in Noord-Brabant.

Meer informatie

Arcen Bruist!

Arcen is een zeer toeristisch dorp gelegen in de gemeente Venlo. Er is van alles te doen en te zien. In deze blog de hoogtepunten.

Meer informatie

Campings met viswater

Campings in Nederland met viswater. Welke camping in Nederland zijn viscampings. Gooi je hengel uit op een viscamping. In deze blog enkel tips.

Meer informatie