Toeristen Informatie Nederland

Een golfarrangement dichtbij huis? Dat is in Nederland zeker mogelijk! Golfen in Nederland is erg populair waardoor er ook talloze mooie en uitdagende golfbanen te vinden zijn in ons eigen land. Dat biedt dus volop mogelijkheden om er een paar daagjes er op uit te gaan met je partner en/of je vrienden om deze golfbanen te ontdekken.

Golf is in Nederland de afgelopen jaren enorm populair geworden. Nederland biedt dan ook een groot aantal golfbanen aan op een relatief klein oppervlak. Voor een uitdagende golf trip is het dus helemaal niet noodzakelijk om Nederland te verlaten.
Nederland biedt meer dan 200 golfbanen aan. Door dit grote aanbod is er veel diversiteit. Iedere golfer zal dus in Nederland zeker een golfbaan op maat vinden. Bovendien kunt u na het golfen één van de vele mooie Nederlandse steden bezoeken, steden waar u anders misschien niet zo snel zou komen!

Een aanbieder in deze golfreizen is Golftime. Als een echte ‘travel caddy’ zijn zij al ruim 21 jaar uw partner in golfreizen. Golftime  staat voor deskundig en eerlijk advies op maat. Maak gebruik van de deskundigheid en samen vinden wij uw ideale golfvakantie. Golftime bezoekt de golfbestemming zeer regelmatig en hierdoor kunnen zij u goed van dienst zijn met het samenstellen van uw droomreis. Zij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor u met een gerust hart uw golfreis boekt.

Ruim 21 jaar de specialist in golfreizen
Al meer dan 50.000 tevreden reizigers – gemiddelde beoordeling 8,4
Persoonlijk advies en contact
Aangesloten bij SGR, Calamiteitenfonds en IAGTO

Andere blogs

Vesting Bourtange

Het Groningse dorp Bourtange is een schitterend vestingdorp. Ooit gebouwd om Groningen te beschermen tegen aanvallen vanuit het oosten.

Meer informatie

Austerlitz

Austerlitz is vooral bekend door de Pyramide van Austerlitz. Maar deze staat echter op Woudenbergs grondgebied. Toch is Austerlitz bijzonder!

Meer informatie

De Nijmeegse 4Daagse

De Nijmeegse 4Daagse ofwel 'The Walk of The word' is een vierdaags wandelevenement rondom Nijmegen en start op de 3e dinsdag van Juli.

Meer informatie