Toeristen Informatie Nederland

Hoe leuk kan het zijn om een zeilboot te huren voor een zeilvakantie in het buitenland. Samen met je gezin, vrienden of vriendinnen een zeiljacht huren en zo van een heerlijke onbezorgde zeilvakantie genieten in bv. Griekenland, Italië of Kroatië (en nog veel meer landen).

Moeilijk en ingewikkeld denkt u en waar moet ik wezen? Er zijn zoveel aanbieders die zeilboten aanbieden, maar wie is betrouwbaar en wie niet. Bij wie krijg ik het beste aanbod en voor de beste prijs? Bij ons Special Feeling Zeilvakanties, krijgt u altijd een hele goede duidelijke offerte waarin alle kosten staan vermeld zodat u niet in het buitenland nog verrast wordt met extra kosten.

Al meer dan 25 jaar bemiddelen wij in de huur en verhuur van zeiljachten, Gulets, motorjachten en superluxe jachten, waardoor wij een zee aan ervaring hebben en een grote keuze aan jachten. Er is dus altijd wel iets wat bij uw wensen past. Wilt u flottielje zeilen, meezeilen of gewoon zelfstandig zeilen (met en zonder schipper) het is allemaal mogelijk.

Het enige wat u hoeft te doen is ons een mailtje info@specialfeeling.nl te sturen met uw wensen en wij regelen het voor u.

M.vr.gr. Team: Special Feeling zeilvakanties

Andere blogs

Someren in beeld

Wat is er te doen in Someren? In deze blog leuke uitjes in Someren en mogelijkheden voor een geslaagde vakantie in Noord-Brabant.

Meer informatie

Arcen Bruist!

Arcen is een zeer toeristisch dorp gelegen in de gemeente Venlo. Er is van alles te doen en te zien. In deze blog de hoogtepunten.

Meer informatie

Campings met viswater

Campings in Nederland met viswater. Welke camping in Nederland zijn viscampings. Gooi je hengel uit op een viscamping. In deze blog enkel tips.

Meer informatie