Toeristen Informatie Nederland

Wat gaat u doen komende vakantie? Wij zetten graag de leuke uitjes met kinderen op een rij. Er is voldoende te bedenken en je hoeft geen bakken geld uit te geven om je kinderen te vermaken! Om je een beetje op weg te helpen geven wij je graag wat inspiratie.

Een leuk uitstapje hoeft niet altijd geld te kosten. Het beloofd goed weer te worden dus laat je kinderen lekker uitrazen in een speeltuin. Dit kan een speeltuin in de buurt zijn of zoek eens een speeltuin wat verder weg op. Neem een gevulde picknickmand mee, een kleedje, een thermoskan met koffie of thee en je bent verzekerd van een gezellige dag. Mocht het weer toch net wat te koud zijn? Dan zijn er genoeg indoor speeltuinen met urenlang speelplezier of probeer eens wat anders. Op Tripper kun je voordelig
tickets bestellen voor een gezellig dagje uit.

De meeste kinderen worden enorm blij van een dagje pretpark! Veel buiten pretparken gaan in de voorjaarsvakantie speciaal open. Vaak kost een uitstapje naar een attractiepark gemiddeld wel wat meer geld. Gelukkig zijn er genoeg leuke parken met korting. Dat maakt een pretpark dagje nóg leuker! En wist je dat er zelfs indoor pretparken zijn? Tripper heeft leuke deals online staan voor indoor pretparken. Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld de geschiedenis van Nederland ontdekken in het Archeon of je een echte machinist te voelen in het Spoorwegmuseum.

Wij gaan eropuit nu het weer beter wordt, maar ook de natuur en de dieren ontwaken uit hun winterslaap. Kinderen zien de dieren vaak als nieuwe vriendjes en komen oren en ogen tekort. Vooral de extra activiteiten die een park biedt maken een dagje dierentuin een hele belevenis. Loop door een jungle, zie de onderwaterwereld en sta oog in oog met echte tijgers. Tegenwoordig kan het allemaal! Bezoek bijvoorbeeld Burgers’ Zoo of het Dolfinarium met hoge korting!

Tripper biedt consumenten de mogelijkheid om tegen exclusieve kortingen – tot wel 90% – te genieten van de beste deals voor onder meer:


– Sauna’s;
– Pretparken;
– Dierentuinen;
– Theaters;
– Evenementen;
– Producten.

Klik hier voor de goedkope dagjes uit!

 Enjoy!

Andere blogs

Vesting Bourtange

Het Groningse dorp Bourtange is een schitterend vestingdorp. Ooit gebouwd om Groningen te beschermen tegen aanvallen vanuit het oosten.

Meer informatie

Austerlitz

Austerlitz is vooral bekend door de Pyramide van Austerlitz. Maar deze staat echter op Woudenbergs grondgebied. Toch is Austerlitz bijzonder!

Meer informatie

De Nijmeegse 4Daagse

De Nijmeegse 4Daagse ofwel 'The Walk of The word' is een vierdaags wandelevenement rondom Nijmegen en start op de 3e dinsdag van Juli.

Meer informatie