Toeristen Informatie Nederland

Een dagje weg organiseren, maar weet je totaal niet wat je moet gaan doen? Een veelvoorkomend probleem bij organisaties, je bent niet de enige! Of wil je juist gaan werken aan teambuilding en heb je hier een leuk idee voor nodig? Ik neem je in mijn blog graag mee om inspiratie op te doen voor een leuk en fanatiek dagje, door een zeskamp te organiseren! 

Ideeën opdoen op het internet

Inspiratie opdoen voor leuke dagjes weg is al een stuk gemakkelijker dan vroeger! Typ in Google: “ideeën dagje weg” en je krijgt een overvloed aan leuke activiteiten! Maar moet je bijvoorbeeld als school of sportclub een leuk evenement organiseren, dan wordt het vaak al een stuk lastiger! Je moet dan namelijk een hele dag veel mensen vermaken. Daarom laat ik je graag kennismaken met een zeskamp. 

Wat is een zeskamp?

Veel mensen kunnen hier weken lang naar uitkijken, een zeskamp! Het is ook wel een erg leuke dag vol met plezier, maar ook met strijd. Je gaat met je eigen team strijden tegen andere teams door leuke spellen te spelen. Het gaat hier natuurlijk om zes spellen. Door middel van een schema gaan alle teams de spellen doen. Ben je nu met heel veel mensen, kun je natuurlijk ook een acht- of tienkamp organiseren. Je kunt deze dag dus helemaal zelf samenstellen naar wens. 

Je kunt verschillende spellen huren bij aanbieders. Zo kun je bij attractieverhuur TimTom erg veel spellen huren die te gebruiken zijn tijdens een zeskamp. Enkele voorbeelden van spellen die je kunt huren zijn:

  • Dizzy spin
  • Buikschuifbaan
  • Waterslide stormbaan

 

Maar naast deze spellen hebben ze een nog veel groter assortiment. Er is keuze in overvloed en waarschijnlijk kun je straks niet meer kiezen!

Voor verschillende soorten groepen

Een zeskamp is niet specifiek alleen voor kinderen of volwassen. Het kan voor iedereen leuk zijn. Zo kun je spellen huren voor bijvoorbeeld een straat- of dorpsfeest, dat maakt het op een warme zomerdag nog extra leuk! Maar ook voor studenten is het erg leuk tijdens een introductieweek! Het is een goede en makkelijke manier om elkaar te leren kennen. Je leert meer over elkaar als persoon, maar het breekt ook het ijs wanneer er nog wat stiltes vallen. Ik ben dus zelf een grote fan van georganiseerde zeskampen. Het is een speelse manier om een dag te organiseren met grote groepen. 

Je kunt de spellen gemakkelijk en veilig huren bij TimTom! Zij zijn gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met grote spellen verhuren. Daarbij hebben zij een enorm assortiment artikelen beschikbaar en hebben ze een goede service. Geniet samen met jouw vrienden en/of familie van een heerlijk dagje uit!

Andere blogs

Mooi Marken

Ontdek het schiereiland Marken! Marken ademt de authentieke sfeer van vroeger in een oer-Hollandse omgeving, waar groen en water elkaar afwisselen.

Meer informatie

Winterkamperen

Winterkamperen in Nederland. Wat is winterkamperen en wat zijn de leukste wintercampings in Nederland. De leukste tips per provincie.

Meer informatie

Vesting Bourtange

Het Groningse dorp Bourtange is een schitterend vestingdorp. Ooit gebouwd om Groningen te beschermen tegen aanvallen vanuit het oosten.

Meer informatie