Toeristen Informatie Nederland

Party hostels worden steeds populairder over de hele wereld. Maar ondanks het feit dat ze gelabeld zijn als feesthostels, hebben ze de neiging om meer te zijn dan alleen maar te drinken en te dansen. Dat kan de toon zetten, maar deze hostels zijn normaal gesproken zeer gerenommeerd en betrouwbaar – een goed geoliede feestmachine! Toch, als je van een biertje houdt en nieuwe mensen in het buitenland wilt ontmoeten, is er geen betere plek om te verblijven. Als u nog steeds niet zeker weet wat u kunt verwachten, dan hoeft u zich geen zorgen te maken, lees deze 14 dingen die u kunt verwachten in een party hostel door….

Happy hour gebeurt meer dan eens per dag

Het kan zijn dat u net opstaat van de avond ervoor, of dat u een beetje aan het verkennen bent; maar er zal altijd een happy hour zijn om reizigers aan te moedigen om gezellig samen te zijn. Of het nu 12 uur ‘s middags of 17 uur ‘s middags is, de bar van het hostel zal de meeste uren van de dag open zijn. Als je een dag hebt waarop je gewoon wilt zitten en het meest productieve wat je kunt bedenken is een biertje drinken, dan zul je nooit alleen zijn. Nog beter als je een hostel hebt gekozen met een zwembad (foto van Bodega Phuket Party Resort, Thailand), of dakterras, of hangmatten aan zee!

Alle soorten reizigers

De verscheidenheid aan reizigers zal u verrassen. Er zal een verzameling van verschillende nationaliteiten zijn, maar ook reizigers die comfort willen, om reisgenoten te vinden of een betrouwbaar bedrijf om een tour te boeken. Een goed party hostel vinden? Kijk dan eens bij Partyhostelguru.com. U hoeft geen extravert feestje te zijn om in party hostels te verblijven, maar het kan een goed excuus zijn om uit uw comfortzone te stappen en uw remmingen uit het raam te gooien!

Lokaal en thuiscomfort

Het is duidelijk dat het een groot plezier is om nieuwe landen te verkennen en de lokale gerechten te proberen. Als u een authentieke lokale keuken wilt, zal het hostel dit vaak hebben of in staat zijn om hun lokale kennis met u te delen. Maar het mooie van party hostels is dat ze vaak gespecialiseerd zijn in comfortgerechten voor de delicate dagen erna, of die mid-bier munchies. Hmm brekkie in The Yellow Hostel, Rome ziet er goed uit!

Vrienden voor altijd

Je gaat niet de enige zijn die incheckt en voor je het weet zijn collega-hostellers je nieuwe ‘familie’. Of het nu gaat om een kroegentocht of een dagtocht die de vriendschap begint, je zult jezelf vinden in een overvloed aan groepsfoto’s. Wees bereid om vrienden voor het leven te ontmoeten.

De rugzakreiziger die nooit is vertrokken

U zult vaak een rugzakreiziger vinden die net voorbij kwam, maar nooit is vertrokken! Ze hebben hun spirituele thuis gevonden en ze willen niet dat het feestje eindigt. Het kan zelfs zo zijn dat ze een baan hebben in het hostel, in ruil daarvoor krijgen ze gratis eten en onderdak. Het is altijd leuk om een medereiziger een basis te zien maken in het buitenland.

Andere blogs

Vesting Bourtange

Het Groningse dorp Bourtange is een schitterend vestingdorp. Ooit gebouwd om Groningen te beschermen tegen aanvallen vanuit het oosten.

Meer informatie

Austerlitz

Austerlitz is vooral bekend door de Pyramide van Austerlitz. Maar deze staat echter op Woudenbergs grondgebied. Toch is Austerlitz bijzonder!

Meer informatie

De Nijmeegse 4Daagse

De Nijmeegse 4Daagse ofwel 'The Walk of The word' is een vierdaags wandelevenement rondom Nijmegen en start op de 3e dinsdag van Juli.

Meer informatie