Toeristen Informatie Nederland

Ben je op zoek naar leuke teamuitjes in Rotterdam maar weet je niet waar je moet zoeken? Stop dan met zoeken want we hebben het al voor je uitgezocht. Wil je als bedrijfsleider, eigenaar of manager jouw team dichter bij elkaar brengen? Of wil je ze motiveren en met elkaar samen te werken? Dan is een teamuitje een top idee. Daarnaast zorg je ervoor dat de sfeer binnen de groep alleen maar beter wordt. Lees je met ons mee?

Lekker varen over de Maas

Rotterdam staat natuurlijk bekend om de Maas maar ook om de enorme andere mogelijkheden. De stad wordt namelijk steeds populairder onder buitenlanders. En dat is niet voor niets. De stad kent namelijk ongekende mogelijkheden waar we graag gebruik van maken. Als je dus niet uit Rotterdam komt is het ontzettend leuk om eens lekker te varen over de maas met je team. Daarnaast kan je ook kiezen voor een sloepentocht. Of wil je gewoon lekker varen langs de skyline van Rotterdam? Super tip!

Kies een geschikte challenge

Rotterdam kent uitdagingen zat. Wat dacht je van een teamuitje in Rotterdam met een Tuk Tuk challenge of een Citygame? Met de Tuk Tuk challenge ga je in de karretjes door speciale gebieden van Rotterdam rijden. De uitdaging is enorm omdat jij met je team de opdrachten eerder wilt uitvoeren dan het andere team. Of wat dacht je van de Citygame Rotterdam? Je krijgt allerlei opdrachten welke je te voet moet uitvoeren. Wedden dat je op een gegeven moment gaat rennen?

Keuze zat 

Teamuitje Rotterdam gezocht? We hopen je inmiddels wel een beetje geïnspireerd te hebben met onze vele voorbeelden. Kom je er nu toch niet helemaal uit? Bekijk de website dan eens en laat je inspireren en uitdagen. We weten zeker dat je iets leuks voor jouw team gaat vinden.

Andere blogs

Vesting Bourtange

Het Groningse dorp Bourtange is een schitterend vestingdorp. Ooit gebouwd om Groningen te beschermen tegen aanvallen vanuit het oosten.

Meer informatie

Austerlitz

Austerlitz is vooral bekend door de Pyramide van Austerlitz. Maar deze staat echter op Woudenbergs grondgebied. Toch is Austerlitz bijzonder!

Meer informatie

De Nijmeegse 4Daagse

De Nijmeegse 4Daagse ofwel 'The Walk of The word' is een vierdaags wandelevenement rondom Nijmegen en start op de 3e dinsdag van Juli.

Meer informatie