Toeristen Informatie Nederland

De leukste festivals en evenementen in Nederland

Wil jij naar een van de mooiste concerten of evenementen in Nederland? In deze blog licht ik een aantal gave festivals voor je uit. Aan feest in ons land geen gebrek!

Lowlands

Menig rockfan is al wel eens naar Lowlands in Biddinghuizen geweest. Sinds 1993 wordt dit driedaagse festival gehouden op het terrein van Walibi Holland. Ben je gek op akoestische muziek, rockmuziek en houd je wel van een iets ruiger festival met een ontspannen sfeer? Wees er dan op tijd bij, zodat ook jij over een ticket beschikt!

Mysteryland

Houd je van dance of trance? Dan is Mysteryland een van de festivals die je echt eens moet bezoeken. Dit festival is altijd snel uitverkocht, maar wie weet zijn er nog wel tickets beschikbaar van festivalgangers die niet meer kunnen. Een tip die wij je kunnen geven is om Facebook of GoTicketShop te raadplegen indien er geen tickets meer zijn.

We love the 90’s

Bijna iedereen die in de jaren tachtig of negentig geboren is, wordt helemaal gelukkig van We love the 90’s. Hits van bekende namen uit de jaren negentig komen voorbij, zoals Wannabe van de Spice Girls, I’m Your Slave van Britney Spears en I Want It That Way van The Back Street Boys. Woon je in de buurt van Nijmegen of vind je het niet erg om een stukje te rijden? Dan is dit evenement echt iets voor jou. Bestel jouw kaarten op tijd voor dit festival, want ook hier gaan de tickets als warme broodjes over de toonbank.

Tuckerville

Tuckerville is een van de meest gezellige, iets kleinschaligere, festivals van Oost-Nederland. Luister jij graag naar Guus Meeuwis, Krezip, Ilse Delange of Di-rect? Dan kan je hier echt jouw hart ophalen. Voor Tuckerville zijn er maar 5000 kaarten beschikbaar. Ook kinderen zijn welkom op dit evenement.

Andere blogs

Someren in beeld

Wat is er te doen in Someren? In deze blog leuke uitjes in Someren en mogelijkheden voor een geslaagde vakantie in Noord-Brabant.

Meer informatie

Arcen Bruist!

Arcen is een zeer toeristisch dorp gelegen in de gemeente Venlo. Er is van alles te doen en te zien. In deze blog de hoogtepunten.

Meer informatie

Campings met viswater

Campings in Nederland met viswater. Welke camping in Nederland zijn viscampings. Gooi je hengel uit op een viscamping. In deze blog enkel tips.

Meer informatie