Toeristen Informatie Nederland

Ben je op zoek naar een speciale tas voor uzelf om mee te nemen op uw vakantie in Nederland? Dan bent u bij Thebagstore aan het goede adres. Hier vindt u de tas die u zoekt in uw gewenste merk en stijl. Door de ruime keuzes aan allerlei soorten tassen en prijsklasse kunt u de ideale tas voor uzelf vinden.

Laptoptas voor jou

Volgt u een studie of heeft u een baan? Dan mag een laptoptas niet ontbreken. Het is superhandig voor mensen die veel moet reizen. Hierdoor bent u er zeker van dat uw laptop onbeschadigd blijft. Uw laptoptas heeft een speciale gewatteerde sleeve, hierin past uw laptop perfect. Bij Thebagstore is een ruime keuze aan allerlei verschillende merken te vinden en beschikken ze ook over verschillende stijlen.

Merken laptoptassen

Je hebt verschillende merken zoals Kipling, XD Design, O MY BAG, Eastpak, Herschel en nog veel meer merken om uw laptop in op te kunnen bergen zodat u het veilig overal mee naar toe kunt nemen. Van iedere merk zijn meerdere soorten tassen.

De strandtas

Gaat u een dagje naar het strand? U kunt met elke tas wel naar het strand toe, maar toch is dat niet altijd even leuk. U wilt natuurlijk wel een echte strandtas als u naar het strand gaat. Dit begint al bij het inpakken ervan. Denk hierbij aan het uitpakken in kleur, materiaal en formaat wat goed past voor een dagje strand. 

Merken strandtassen

Ook bij de strandtassen heeft u verschillende merken zoals Resfeber, Barts, Rains, Burkely en Monk & Anna kunt u met uw strandtas schitteren op het strand. Van ieder merk zijn er meerdere soorten strandtassen.

De rugzak 

Een rugzak werd voorheen altijd ingezet speciaal voor het leger. De rugzak stond toen voor de jongemannen in het leger stoer en mannelijk. In die tijd was een rugzak dragen niet voor dames bedoelt en konden ze zich dit ook niet voorstellen dat dames een rugzak zouden dragen. Tegenwoordig ziet u steeds meer rugtas dames. Vooral op de catwalk is een rugtas voor vrouwen erg populair en in de mode. Maar ook op straat ziet u het steeds vaker voorbij komen.

Vrouwelijke rugzak

Er zijn speciaal voor vrouwen ook rugzakken. Deze hebben een vrouwelijke uitstraling. Door de vorm en de kleur wordt er een vrouwelijke touch gebracht aan de rugzak. Maar ondanks dat kiezen de moderne vrouwen ook steeds vaker voor een universele of stoere rugzak. De XD Design rugzak wordt het meest gekozen. Het zorgt er namelijk voor dat u laptop of andere persoonlijke spullen wel veilig bij u kunt meedragen. 

Merken rugtas

Er zijn verschillende merken rugtassen voor dames zoals Eastpak, Herschel, Burkely, Kapten & Son, Tommy Hilfiger, Genicci Engel en nog veel meer merken die u als rugtas kunt gebruiken. Ook van de rugtas zijn van ieder merk meerdere soorten van. Ook zijn er van de rugtas meerdere kleuren aanwezig. De rugzak heeft een snijvast materiaal of met een extra verborgen rits. Ook al denkt u dat lichtblauw vrouwelijker is toch kiezen vrouwen ervoor om een zwart of donkerblauw exemplaar te kiezen. 

Andere blogs

Someren in beeld

Wat is er te doen in Someren? In deze blog leuke uitjes in Someren en mogelijkheden voor een geslaagde vakantie in Noord-Brabant.

Meer informatie

Arcen Bruist!

Arcen is een zeer toeristisch dorp gelegen in de gemeente Venlo. Er is van alles te doen en te zien. In deze blog de hoogtepunten.

Meer informatie

Campings met viswater

Campings in Nederland met viswater. Welke camping in Nederland zijn viscampings. Gooi je hengel uit op een viscamping. In deze blog enkel tips.

Meer informatie