Toeristen Informatie Nederland

Het verkopen van je camper is niet altijd makkelijk. Hoeveel moet je precies vragen, hoe onderhandel je en hoe zorg je ervoor dat je niet te veel mensen over de vloer krijgt? Je kunt natuurlijk aan de slag gaan met zelf advertentie aanmaken op tweedehands platforms, maar het kan ook makkelijker. Hulshof Watersport en Campers neemt de camper graag van je over. Het enige wat je hoeft te doen is je camper aanmelden op de website met wat informatie en goede foto’s. Daarna doen zij een bod op de camper en wanneer je akkoord gaat, kan de deal al binnen een paar dagen zijn afgerond. Zo verkoop je de camper voor een eerlijke prijs zonder alle rompslomp er om heen. Wil je niet je camper verkopen, maar je boot verkopen? Ook dat kan via Hulshof Watersport en Campers.

Alle merken zijn welkom, zowel van campers als van boten. Dus of u nu uw integraal Hymer, of alkoof Dethleffs wilt verkopen, u kunt bij ze terecht. Op het gebied van boten zijn ze met name op zoek naar Sloepen van polyester, Vis-consoleboten van polyester, Rubberboten met een minimale lengte 4 meter, motorkruisers van staal of polyester liefst met een dieselmotor en speedcruiser. Mocht je twijfelen of is er iets niet duidelijk, neem gerust contact met ze op. Ze helpen je graag bij het aanmelden van je camper of boot om het verkopen voor jou makkelijker te maken.

Kennis van boten en campers

De mensen achter Hulshof Watersport en Campers zijn zelf ook fervent camperaars en liefhebbers van boten. Daardoor weten ze waar ze het over hebben. Daarnaast hebben ze ook Camperplaats Leeuwarden. Mooi gelegen bij een jachthaven en op nog geen 15 minuten fietsen naar het centrum van Leeuwarden. De camperplaats biedt veel extra services. Zo krijg je bij inchecken een sleutel en met die sleutel krijg je leuke kortingen op activiteiten in de stad. Ook kun je bij de dichtbij gelegen supermarkt gratis verse broodjes afhalen. Ondanks dat de stad klein is, kun je je hier prima een paar dagen vermaken. Helemaal leuk natuurlijk met die kortingen. De omgeving van de stad is ook mooi. Vanaf de camperplaats makkelijk te ontdekken te voet en op de fiets. De Camperplaats ligt namelijk nabij een aantal knooppunten.

Camper of boot via Hulshof Watersport en Campers gekocht? Dan kun je direct een nachtje overnachten op de camperplaats of in de jachthaven en maak vooral ook met de boot een rondje door de Leeuwarden. Vanaf de grachten gezien is de stad haast nog mooier. 

Andere blogs

Vesting Bourtange

Het Groningse dorp Bourtange is een schitterend vestingdorp. Ooit gebouwd om Groningen te beschermen tegen aanvallen vanuit het oosten.

Meer informatie

Austerlitz

Austerlitz is vooral bekend door de Pyramide van Austerlitz. Maar deze staat echter op Woudenbergs grondgebied. Toch is Austerlitz bijzonder!

Meer informatie

De Nijmeegse 4Daagse

De Nijmeegse 4Daagse ofwel 'The Walk of The word' is een vierdaags wandelevenement rondom Nijmegen en start op de 3e dinsdag van Juli.

Meer informatie