Toeristen Informatie Nederland

Ben je aan het oriënteren om een groepsweekendje weg in Nederland te boeken? Wat een gaaf idee! Dat klinkt als een heerlijk vooruitzicht! Het is altijd leuk om er met een groot gezelschap op uit te trekken en samen nieuwe plekken te ontdekken. Maar wat zijn nou leuke plekken voor een groepsweekendje weg? Tom van galekkeropvakantie.nl deelt in dit artikel 5 leuke tips en geeft je meer inspiratie voor unieke groepsaccommodaties.

Waddeneilanden

Voor een groepsweekendje weg in Nederland kun je natuurlijk ook gewoon de boot pakken naar de Waddeneilanden. Hier geniet je van het eilandleven en zijn ontzettend mogelijkheden om samen leuke dingen te doen. Met name op Texel is er van alles te zien en te beleven! Zo kun je een gezellige kaastour maken, een bezoek brengen aan de Texelse bierbrouwerij en prachtige fietstochten en wandelingen maken. En het leuke is: om Texel kun je ook met grote groepen terecht! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een groepsaccommodatie 20 personen? Ook dan kun je die hier gemakkelijk vinden.

Veluwe

Een andere leuke plek voor een groepsweekendje weg in eigen land, is een bezoek aan de Veluwe. Naast het feit dat je hier tal van opties hebt om leuke groepsaccommodatie te boeken, zijn er ook veel mogelijkheden voor gezellige groepsuitjes. Zo is het bijvoorbeeld aan te raden om z’n alleen een e-bike te huren en een prachtige tocht door de Veluwe uit te stippelen. Dit is een leuk uitje voor alle leeftijden! Andere opties voor daguitjes op de Veluwe zijn een bezoek aan het klimbos, pitch en putten of gezellige pittoreske dorpjes bezoeken.

Zuid-Limburg

Denk je aan Zuid-Limburg, dan denk je aan een glooiend heuvellandschap dat met een beetje fantasie op Toscane lijkt. Deze regio is dan ook ideaal als je van stevige fietstochten houdt en een echte natuurliefhebber bent. Daarnaast kent deze regio ook een aantal gezellige steden zoals Valkenburg en Maastricht, waar je gezellig met z’n allen op het terras kunt ploffen voor een heerlijke Limburgse vlaai of een speciaal biertje!

Zeeland

Ga je tijdens een groepsweekendje weg in Nederland graag een dagje naar het strand? Dan is een bezoek aan Zeeland één van je beste opties. Hier tref je een prettige mix van gezellige kustplaatsen, mooie natuur en prachtige zandstranden. En ook voor een leuke groepsaccommodaties hoef je niet lang te zoeken, want de keuze is reuze! Onze tip: huur zeker een fiets voor een prachtige fietstocht langs de Zeeuwse kust en stop tussendoor voor een heerlijke versnapering. Plezier gegarandeerd!

Friesland

De laatste leuke plek voor een groepsweekendje weg in Nederland, is een bezoek aan de provincie Friesland. Met name als je van watersport houdt ben je hier helemaal op je plek. Door de aanwezigheid van de Friese Meren en de prachtige waterkanalen zijn er hier tal van mogelijkheden om te kanoën, surfen, suppen, waterfietsen, bootje varen en nog veel meer! Mocht je op zoek zijn naar een unieke groepsaccommodatie, dan kan het een leuk idee zijn om in een oude boerderij te overnachten, waar je nog een glimp mee krijgt van het Friese leven!

Andere blogs

Vesting Bourtange

Het Groningse dorp Bourtange is een schitterend vestingdorp. Ooit gebouwd om Groningen te beschermen tegen aanvallen vanuit het oosten.

Meer informatie

Austerlitz

Austerlitz is vooral bekend door de Pyramide van Austerlitz. Maar deze staat echter op Woudenbergs grondgebied. Toch is Austerlitz bijzonder!

Meer informatie

De Nijmeegse 4Daagse

De Nijmeegse 4Daagse ofwel 'The Walk of The word' is een vierdaags wandelevenement rondom Nijmegen en start op de 3e dinsdag van Juli.

Meer informatie