Toeristen Informatie Nederland

Waarom het maximale betalen voor een dagje uit als het ook goedkoper kan? Een goedkoop dagje uit is makkelijker dan je denkt, en wanneer je vaak wat leuks wilt gaan doen, bijvoorbeeld met je partner of kinderen, is er een ideale oplossing. Met Nappas kun je een abonnement afsluiten waarmee je meer dan 250 uitjes kunt doen, met korting! De kortingen lopen uiteen en het verschilt dus per uitje welke korting je krijgt. Je kunt wel 25% tot €30 korting krijgen op een uitje! Het kan dus heel voordelig zijn om met Nappas een dagje uit te gaan.

Keuze uit heel veel uitjes

Je kunt kiezen uit heel veel verschillende uitjes, en er zit dus altijd wel wat tussen waar jij gebruik van kunt maken. Hou je van actieve uitjes, dan kun je kiezen uit fietstochten, karten, lasergamen, paintballen, klimmen en meer. Maar als je toch liever naar musea gaat of een ander rustig uitje doet, is er ook veel keus. Zo kun je rondvaarten doen, een dagje naar de dierentuin of een workshop volgen. Heb je kinderen en ga je hier graag regelmatig iets mee doen? Ga dan naar een van de speelparadijzen met heel veel korting via Nappas. Dat is leuk voor de kinderen, maar ook voor jou!

Filter op je wensen

Je kunt gemakkelijk de regio selecteren waar je graag een dagje uit wilt, zodat je precies weet wat er bij jou in de buurt te doen is. Je filtert alles op je wensen: zo krijg je de beschikbare uitjes te zien, maar, ook niet onbelangrijk: ook de korting die je krijgt. In sommige gevallen is de korting enkele euro’s, en in andere gevallen gaat het om een percentage van 10, 20 of 25%. Zo kun je het leukste en meest goedkope uitje selecteren en hier optimaal van gaan genieten.

Hoe werkt het?

Voordat je gebruik kunt gaan maken van de kortingen op de uitjes, is het nodig om een Nappas abonnement aan te schaffen. Je kunt hier kiezen uit diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar. Voor een standaard bedrag krijg je voor een bepaalde tijd toegang tot 250 uitjes voor maximaal vier personen. Je kunt dus tot wel drie jaar altijd profiteren van korting op de leukste uitjes. Met een abonnement bespaar je veel geld en kun je het hele jaar door leuke activiteiten ondernemen, zowel jong als oud!

Andere blogs

Vesting Bourtange

Het Groningse dorp Bourtange is een schitterend vestingdorp. Ooit gebouwd om Groningen te beschermen tegen aanvallen vanuit het oosten.

Meer informatie

Austerlitz

Austerlitz is vooral bekend door de Pyramide van Austerlitz. Maar deze staat echter op Woudenbergs grondgebied. Toch is Austerlitz bijzonder!

Meer informatie

De Nijmeegse 4Daagse

De Nijmeegse 4Daagse ofwel 'The Walk of The word' is een vierdaags wandelevenement rondom Nijmegen en start op de 3e dinsdag van Juli.

Meer informatie