Toeristen Informatie Nederland

Kom je bij Choco Loca een feestelijke chocolade workshop volgen, gezellig bij Tante Annie in haar retro ingerichte pand hartje Den Bosch? Het pand is van 1500 en ademt de sfeer van vroeger. Waar nog aandacht voor elkaar is. De inrichting is vol met theepotten en kitch kopjes. Samen vieren we het leven iedere dag om 11:00 uur, dan is er een Bossche Bol LOL workshop van 1 uur. Die vaak wel uitloopt. Dit is te boeken al vanaf 2 personen! Graag wel even een melige mail sturen naar Tante Annie, zodat ze weet dat je op de Bol LOL komt!

Wil je liever privé? De uitjes zijn al vanaf 6 personen te boeken. Wat denk je van een Break-in Bossche Bol LOL, of schilderen met chocolade, Een Choco Happy Day? Je wordt bijna bij iedere workshop opgehaald en wandel je samen met een entertainer door de stad..
Hoe leuk is het om lekker los te gaan in Den Bosch!

Daarnaast heeft Choco Loca een chocoladewinkeltje dat allemaal verschillende soorten overheerlijke chocolades verkoopt. Ben je nieuwsgierig naar al dit lekkers dan bestel je een kopje Chococcino, Choco Café olé of liefdesthee met een heerlijke bonbon of verse Bossche Bol. Geef jezelf een rondleiding en volg het witte konijntje. Zo zie je de kelder uit 1500 en neem plaats op je favoriete plekje!.

Tante Annie heeft ook een B&B&B en de derde B staat voor Bossche Bol (of bonbon) die je krijgt bij aankomst!! Deze inrichting is meer Bohemian stijl en back to basic. Je douchet op het dakterras waar je geheel privé kunt genieten met uitzicht op de Heilige Anthonius Kapel. Droom weg in dit chocolade paleis.

Andere blogs

Vesting Bourtange

Het Groningse dorp Bourtange is een schitterend vestingdorp. Ooit gebouwd om Groningen te beschermen tegen aanvallen vanuit het oosten.

Meer informatie

Austerlitz

Austerlitz is vooral bekend door de Pyramide van Austerlitz. Maar deze staat echter op Woudenbergs grondgebied. Toch is Austerlitz bijzonder!

Meer informatie

De Nijmeegse 4Daagse

De Nijmeegse 4Daagse ofwel 'The Walk of The word' is een vierdaags wandelevenement rondom Nijmegen en start op de 3e dinsdag van Juli.

Meer informatie