Hotel Heezen, Steenderen,

Hotel Heezen
Hotel Heezen
Hotel Heezen
Hotel Heezen

Het sfeervolle Hotel Heezen is gevestigd in een geheel gerestaureerd monumentaal 18e eeuws pand aan het marktplein in Steenderen, gelegen aan de IJssel tussen Doetinchem en Zutphen.

Het hotel beschikt over zeven kamers; de meesten met eigen douche en/of bad en toilet. Een aantal kamers heeft gezamenlijk gebruik van sanitair. Alle kamers zijn voorzien van digitale televisie en WIFI is gratis.

Het café van horecabedrijf Heezen is een oud bruin café en al sinds 1836 in handen van de familie Heezen. Enige jaren geleden is het genomineerd voor “Café van het Jaar”. Bezoekers kunnen hier terecht voor lunch, diner en een drankje. Het gezellige terras biedt uitzicht over het marktplein. In de zaal kunt u terecht voor feesten, partijen en vergaderingen. Uiteraard verzorgen wij hierbij ook de maaltijden, desgewenst in buffetvorm. In de wintermaanden bieden wij tevens een uitgebreid stamppotten-buffet. Daarnaast kunnen wij ook locatie-catering verzorgen; van drank en hapjes tot buffetten.

Omgeving

Steenderen is een plaats in de gemeente Bronckhorst in de Achterhoek in de Nederlandse provincie Gelderland. Steenderen is vooral bekend omdat hier de fabrieken van Aviko en een kaasfabriek van Friesland Campina staan. Even buiten het dorp staat langs de Spaensweertweg de Bronkhorster Molen, een korenmolen uit 1844.

Wanneer u een verblijf boekt in ons hotel hoeft u zich absoluut niet te vervelen. Breng bijvoorbeeld op vrijdagmiddag een bezoekje aan de weekmarkt in Steenderen of ga eens naar de nabij gelegen forellenvisvijver of bierbrouwerij. Fietsers, motorrijders en wandelaars kunnen hun hart ophalen op de diverse routes in de omgeving. Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland, ligt op een steenworp afstand. En voor wie wil winkelen: Doetinchem, Zutphen en Arnhem liggen om de hoek. Wij hopen u een keer te mogen begroeten in ons gastvrije hotel en café!

 

In de omgeving van Hotel Heezen

De faciliteiten van Hotel Heezen

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: