Hotel Rozenhof , Heilig Landstichting,

Hotel Rozenhof
Hotel Rozenhof
Hotel Rozenhof
Hotel Rozenhof

Dit eenvoudige maar elegante hotel vindt u in het rustige, karakteristieke dorpje Heilig Landstichting. In het groene Rijk van Nijmegen overnacht u in een van onze kamers, voorzien van bad of douche, toilet, flatscreen en gratis wifi. Elke ochtend is er een ontbijtbuffet en kunt u terecht in ons restaurant voor een lunch, diner of borrel. Nu 10% Last Minute korting! Hotel Restaurant Rozenhof is een perfecte uitvalsbasis om Nijmegen te verkennen of één van de prachtige natuurgebieden in de omgeving, zoals de Veluwe of de uitgestrekte Groesbeekse Bossen. Bij mooi weer kunt u genieten van een hapje en een drankje op het mooie terras. Onze hotelkamers zijn voorzien van; douche of bad, toilet, televisie, een zitje, draadloos internet. Tegenover ons hotel is er gratis parkeergelegenheid. De hotelkamers zijn gelegen op de eerste verdieping van het hotel, er is geen lift aanwezig.

U kunt in ons restaurant met een klein aantal mensen gezellig dineren of met een groot gezelschap uitgebreid dineren. Onze sfeervolle Rozenzaal kan afgesloten worden en is zeer geschikt voor kleine gezelschappen, bijvoorbeeld voor familiediners en vergaderlunches. Wij hebben diverse zalen beschikbaar, wij kunnen in totaal ongeveer 160 personen ontvangen. Onze tuinzaal is zeer geschikt voor grotere gezelschappen, met een mogelijkheid om met mooi weer uit te wijken naar ons tuinterras. Onze ruimtes zijn beschikbaar voor bedrijfsfeesten, recepties, vergaderingen, huwelijksfeesten, verjaardagsfeesten en overige evenementen.

Omgeving

Heilig Landstichting is een dorp in de gemeente Berg en Dal (Gelderland). De plaats ligt tegen de bebouwde kom van Nijmegen aan. Het dorp is genoemd naar het hier gelegen Museumpark Orientalis, dat voorheen de Heilig Land Stichting heette.

In de omgeving van Rozenhof kunt u heerlijk wandelen en fietsen door de uitgestrekte Groesbeekse bossen. Hotel restaurant Rozenhof ligt 4 km van het centrum van Nijmegen, op de route Nijmegen-Groesbeek. De zevenheuvelenweg van Berg en Dal naar Groesbeek ligt in de buurt. Meer tips:

* In sauna-centrum de “Thermen” kunt u lichaam en geest weer in optimale conditie brengen.
* Winkelen in Nijmegen, waarvan het winkelcentrum de Molenpoort geheel overdekt is. De binnenstad bezichtigen met zijn vele monumenten, zoals het stadhuis, de Waag, de Stevenskerk en het Valkhof met de Belvédère.
Het concertgebouw “De Vereeniging”, de Stadsschouwburg, het Holland Casino, de kleine theaters en de bioscopen bieden gevarieerde programma’s.
* Een dagje langs de Waal-boulevard in Nijmegen, gevolgd door een rit met de streekbus door het natuurgebied van de Ooijpolder naar Millingen. Daar is de splitsing van de Rijn en de Waal te zien. Of u neemt vanuit Nijmegen de rondvaartboot naar Keulen, Dusseldorf of een andere bestemming.
* Er zijn diverse stadsparken met historische monumenten. Het Hunerpark, de Goffert, het Kronenburgerpark en het stadspark Stadsdijk (80 ha. ten zuiden van Nijmegen).
* In de omgeving zijn diverse musea.
o Achter het hotel, op loopafstand ligt Museumpark Orientalis.
o Iets verder liggen het Afrika-museum in Berg en Dal en het Bevrijdings-museum in Groesbeek.
o In Nijmegen het Grootmoeders-keuken Museum en het Velorama Fietsmuseum.
* U kunt wandelingen maken door de mooie en uitgestrekte bossen. Ook is het mogelijk om wandel- en fietstochten te maken door bijvoorbeeld de Groesbeekse bossen, het Reichswald, de Ooijpolder, de Hatertse Vennen of de Mookerheide.
* Ook een bezoek aan de dorpskern van Groesbeek met zijn gezellige winkels en het Bevrijdingsmuseum kunt u eigenlijk niet overslaan. Evenals een bezoek aan de bierbrouwerij “de Hemel” in Nijmegen.
* Op korte afstand ligt het Duitse plaatsje Kleef met veel bezienswaardigheden en het sfeervolle stadscentrum is zeer uitnodigend. Ook hier kunt u wandelen in het nabijgelegen prachtige Reichswald. Een bezoek aan het Stads- en Dierenpark mag u niet missen.

 

 

In de omgeving van Hotel Rozenhof

De faciliteiten van Hotel Rozenhof

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: