Hotel Gieling, Duiven,

Hotel Gieling
Hotel Gieling
Hotel Gieling
Hotel Gieling

Hotel Gieling is een veelzijdig hotel waar gastvrijheid en service centraal staan. U kunt er terecht voor luxe overnachtingen, zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen, evenals activiteiten in de omgeving van Arnhem en de Veluwe.

Het Gieling in Duiven is de perfecte plek voor een overnachting nabij Arnhem. Het hotel beschikt over luxe kamers met comfort om heerlijk te overnachten. Alle kamers zijn voorzien van moderne faciliteiten voor een onbezorgd verblijf! Zo zijn alle hotelkamers voorzien van een luxe badkamer met douche, wastafel, toilet en föhn, koffie- en theefaciliteiten, een LCD TV met satellietzenders en gratis draadloos internet. Tevens kunt u bij een verblijf in Hotel Gieling gebruik maken van fitnessfaciliteiten.

Hotel Gieling beschikt over verschillende typen kamers die geschikt zijn voor een overnachting voor één, twee, of drie personen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een reservering te plaatsen voor grotere groepen.

Omgeving

De gemeente ligt aan de snelweg de A12, ten noorden van het Pannerdensch Kanaal. Naast Duiven zijn Groessen en Loo dorpen in de gemeente. Vandaag de dag fungeert Duiven als het centrum voor reguliere bedrijvigheid, (groot-) handel en industrie. Daarnaast profiteert Duiven van een gunstige ligging tussen tussen Arnhem en de Duits-Nederlandse grens. De gemeente herbergt onder meer een meubelboulevard en grote industrieterreinen, die onder andere ruimte bieden aan een IKEA en de grootste Intratuin van Nederland.

Hotel Gieling ligt in het hart van de Liemers, een streek die ligt ingeklemd tussen de stad Arnhem, Nationaal Park Veluwezoom en de Achterhoek. De regio biedt door de aanwezigheid van de Rijn en de IJssel veel gelegenheid tot het beoefenen van watersporten. De centrale ligging van de Liemers garandeert dat er voor iedereen iets te doen is: lekker wandelen op de Hoge Veluwe, winkelen in Arnhem of heerlijk zwemmen bij recreatiegebied Rhederlaag.

Het Horsterpark ligt tussen Westervoort en Duiven in. De naam van het park verwijst naar een nabijgelegen gebied dat van de Horst heet. In het Horsterpark zijn diverse sportveleden aangelegd die worden omringd door een bos waar u heerlijk kunt wandelen. Een in het oog springend onderdeel is de grote vijver met evenemententerrein. Voor de kinderen is er een speelbos en een kinderboerderij.

 

 

In de omgeving van Hotel Gieling

De faciliteiten van Hotel Gieling

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: