Linge Hotel, Elst,

Linge Hotel
Linge Hotel
Linge Hotel
Linge Hotel

Linge Hotel Elst, een comfortabel, jong en modern familiehotel rustig gelegen in het centrum van Elst, midden in de Betuwe tussen Arnhem en Nijmegen. Een hotel waar gastvrijheid een begrip is. Linge Hotel Elst biedt ruime kamers geschikt voor het hele gezin. Alle kamers zijn recentelijk (tussen 2016 en 2020) gerenoveerd en beschikkken over vele faciliteiten zoals een koelkastje, ventilator en luxueze koffiemachine.

Neemt u uw jonge kinderen mee op uw reis? Geen zorgen, wij beschikken over verschillende kamers waar 1 extra bed (tot 12 jaar) geplaatst kan worden. Uiteraard beschikken wij over babybedjes, zodat uw kinderen ook van een goede nachtrust kunnen genieten.

Linge Hotel Elst onderscheidt zich middels oprechte gastvrijheid en zeer schone kamers. Zo schoon dat het zelfs de nominatie "Beste housekeeping van Nederland" heeft opgeleverd.

Linge Hotel Elst beschikt over de volgende faciliteiten:

Omgeving

Elst is het grootste dorp van de Gelderse gemeente Overbetuwe tussen de steden Arnhem en Nijmegen. Het is een middelgroot dorpje met 21.000 inwoners in de gemeente Overbetuwe welke bestaat uit elf kerndorpen. De pittoreske dorpen rondom Elst bieden tal van leuke winkeltjes, galerieën en zijn stuk voor stuk bijzonder.

De Betuwe staat bekend om de vele fruitboomgaarden en is met name in het voorjaar tijdens de bloei en in het najaar tijdens de oogst een aantrekkelijk wandel- en fietsgebied. Betuwe op zijn best en perfect te verkennen met behulp van de prachtige fietsroutes van het Fietsroutenetwerk.

In Elst is het Burgemeester Galamapark te vinden, genoemd naar een burgemeester van de gemeente Elst. Ook is er in Elst het museum in en onder de Grote Kerk. Elke eerste maandag in september is er een paardenmarkt, een van de grootste paardenmarkten van Nederland. Landgoed Schoonderlogt was tijdens de Operatie Pegasus het hoofdkwartier van de US 101st Airborne Division onder bevel van Majoor Richard Winters. Het landgoed speelt ook een rol in de tiendelige televisieserie Band of Brothers van Steven Spielberg en Tom Hanks.

Het Arnhemse Gelredome ligt op slechts 5 kilometer van het hotel. Het Gelredome is uitstekend te bereiken met auto en openbaar vervoer. In het Gelredome zijn regelmatig concerten, ook worden er in het Gelredome veel evenementen georganiseerd.

Het Goffertpark ligt ook niet ver van Linge Hotel Elst, ook hier worden vaak evenementen en concerten georganiseerd. Het park is perfect te bereiken met openbaar vervoer.

 

In de omgeving van Linge Hotel

De faciliteiten van Linge Hotel

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: