Fruitpark Hotel, Ochten,

Fruitpark Hotel
Fruitpark Hotel
Fruitpark Hotel
Fruitpark Hotel

Het viersterren Fruitpark Hotel is gelegen in het Gelderse Ochten. Het telt dertig royale, luxe kamers, variërend van 32 vierkante meter voor twee personen tot 46 vierkanter meter voor suites en gezinskamers. Door een andere indeling, de aanwezigheid van afwisselend een dakterras, Frans balkon of ‘gewoon’ terras, en het gebruik van diverse accessoires zijn er elf verschillende kamers gecreëerd. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van de wellness voorzieningen zoals sauna, infrarood, zwembad en turks stoombad, een fitnessruimte (met alle apparatuur voor een volledige work-out), een lekkere loungeset op de zonneweide en uiteraard gratis toegang tot het Fruitpark mét fruit plukken, maken uw verblijf compleet en uniek. In de lobby en bar op de benedenverdieping kan men ’s avonds genieten van een hapje en drankje. In het restaurantgedeelte achter de lobby is het mogelijk om sfeervol te ontbijten, lunchen of dineren.

Nationaal Fruitpark Ochten

Centraal gelegen in Rivierenland vind je een plek waar je dagen kunt vertoeven, een echte boomgaard kunt ervaren en tegelijkertijd iets kunt leren over (hoogstam)fruit, zoals pruimen, kersen en peren. Jong en oud vermaakt zich in Fruitpark Ochten, waar alles mag en niets moet.

Volop activiteiten

Op het terrein van ca. 4,5 hectare is van alles te vinden: een kinderboerderij, een uitkijktoren, een leuke speeltuin, jeu-de-boulesbanen en natuurlijk een heerlijk (overdekt) terras. Probeer ook zeker het blotenvoetenpad bij de kikkerpoelen. Je loopt hier over maar liefst 30 verschillende ondergronden! Of ga de competitie aan op de midgetgolfbaan, waarmee je al wandelend het Fruitpark doorkruist.

Ecologisch, duurzaam en zelfvoorzienend

Nationaal Fruitpark Ochten is geheel energie- en CO2 neutraal. Met de opening van het Fruitpark Hotel en Spa is er 1400m2 zonnedak gecreëerd waardoor er een overcapaciteit aan energie is. Het hele park met alle voorzieningen is hierdoor zelfvoorzienend wat betreft energie. Het Fruitpark zelf wordt op ecologische wijze beheerd. U kunt dus met een gerust hart snoepen van al het fruit en de andere lekkernijen die het park te bieden heeft.

Omgeving

Ochten is een dorp en voormalige gemeente aan de Waal met 5.090 inwoners, behorende bij de Nederlandse gemeente Neder-Betuwe in Gelderland.Hoewel vroeger de landbouw en fruitteelt een belangrijke inkomstenbron was, is tegenwoordig het grootste deel van de inwoners buiten het dorp werkzaam. Ten westen van het dorp ligt industrieterrein De Heuning. Door de ligging aan de Waal heeft een belangrijk deel van het dorp tijdens hoog water in de rivier last van kwel. Dit uit zich in natte kruipruimtes of kelders en drassige grond. Door het dorp loopt een aantal sloten die alleen water voeren in kwelperiodes. De hoeveelheid water die dan afgevoerd wordt is zeer groot.

Neder-Betuwe heeft een prachtig rivierlandschap met mooie vergezichten, kronkelende dijken en monumenten, dat zich bij uitstek prima leent voor fietsen, wandelen en struinen. Elk seizoen is weer verrassend anders. Het Lingemeer is één van de natuurgebieden in de omgeving. Hier kun je naar hartenlust roeien, zwemmen en wandelen. Ook liggen er gezellige plaatsen in de omgeving waar genoeg te beleven valt. Het Lingemeer is een recreatieplas van 80 ha aan de noordzijde van de Betuwse rivier de Linge. De plas ligt tussen Tiel en Rhenen zuidwestelijk van Lienden en grenst aan de A15. Het Lingemeer is ontstaan door zandwinning en is ongeveer 15 meter diep.

In de omgeving van Fruitpark Hotel

De faciliteiten van Fruitpark Hotel

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: