Comfortabele vakantievilla 6p, Dronten,

Comfortabele vakantievilla 6p
Comfortabele vakantievilla 6p
Comfortabele vakantievilla 6p
Comfortabele vakantievilla 6p

In Biddinghuizen, in het waterrijke Flevoland, direct aan een mooie waterpartij bevindt zich deze comfortabele vakantievilla met 3 slaapkamers voor in totaal 6 personen op een vakantiepark.

Deze woning is een goede uitvalsbasis voor tal van activiteiten en bezienswaardigheden. Op het park kan je (tegen betaling) gebruik maken van de faciliteiten. Het Veluwemeer met jachthaven en stranden bevindt zich op ongeveer 200 m. Kinderen kunnen zich vermaken in Dolfinarium in Harderwijk op 5 km of in familiepark Walibi World op 13 km.

Comfort in Mediterrane stijl staat centraal in deze villa. De woning is gelegen aan de oevers van het Veluwemeer. Op het gemeubileerde terras in de tuin kunt u genieten van de barbecue of gewoon in alle rust ontspannen. Verder vindt u in het huis een woonkamer, keuken, 2 badkamers en een speelkamer. Ook beschikt u in dit huis over WiFi en het is toegestaan om 2 huisdieren mee te nemen.

Omgeving

Dronten ligt aan de provinciale wegen N305, N307 en N309. Meer dan zestig kilometer kuststroken. Waai lekker uit. Uitgestrekte polderlandschappen. Stap op uw fiets. Moderne winkelcentra en gezellige streekmarkten. Neem een paar flinke tassen mee. De grootste achtbaan ter wereld. Gil het uit met uw vrienden. Beleef kunst en cultuur. Bewandel onze bossen. Bevaar de randmeren. Met zoveel ruimte als in Dronten, kun je echt alle kanten op. Dronten is zien, doen en beleven.

Shoppen op voormalige zeebodem. Dat doe je in Dronten. Waar het eens eb en vloed was, vind u nu een overvloed aan winkelplezier. Ga voor hip en happening naar winkelcentrum SuyderSee, kies voor puur en ambacht op onze week- en streekmarkten in Swifterbant en Biddinghuizen.

 

In de omgeving van Comfortabele vakantievilla 6p

De faciliteiten van Comfortabele vakantievilla 6p

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: