Camping Pagedal, Stadskanaal,

Camping Pagedal
Camping Pagedal
Camping Pagedal
Camping Pagedal

Camping Pagedal is gelegen in het Groningse Stadskanaal. De kampeerplaatsen zijn 90 m² met stroomaansluiting van 16 ampère. Per 3 plekken is er een watertappunt. Er is een sanitair gebouw met toiletten, douches en babykamer. Ook is er een aparte ruimte waar het toilet van de caravan kan worden geleegd.

Op de grens van de prachtige provincies Groningen en Drenthe vind je rust en ruimte. Maar vergis je niet, want hier is genoeg te beleven voor jong en oud. Ga ontspannen wandelen of fietsen door de bosrijke omgeving van Stadskanaal. Of huur een kano en bewonder de ongerepte natuur vanaf het water. Vlak naast het park ligt het recreatiemeer de Pageplas, de ideale plek voor vissers om een hengel uit te gooien. Misschien heb je wel gewoon zin om te relaxen op het strand bij het meer. Ook dat kan. Bovendien is er een gevarieerd animatieprogramma dat bol staat van de activiteiten. Kinderen hoeven zich dus nooit te vervelen. Knutselen, bakken, lasergamen, discozwemmen, elke dag is er iets te doen. Het Adventurepark is een geweldige plek voor allerlei buitenactiviteiten. Sportieve kinderen kunnen zich in de sportkooi helemaal uitleven met een potje volleybal, voetbal of basketbal. De recreatiezone is het domein van de kleintjes. Heerlijk spelen met water en zand en springen op het grote luchtkussen.

Omgeving

Stadskanaalis een gemeente in het noorden van Nederland, in de provincie Groningen. Winkelen, naar het theater of de bioscoop, een rondwandeling met een bezoek aan het Streekhistorisch museum, zwemmen, vliegen, reizen met een stoomtrein... het kan allemaal in Stadskanaal!

Stadskanaal heeft een eigen vliegveldje. Het vliegveld is in 1961 opgericht ten behoeve van Philips. Tegenwoordig is het alleen bestemd voor ultralichte vliegtuigen en kunt u hier het gevoel van vrijheid, het prachtige uitzicht en de sensatie om hoog boven het land te zweven ervaren.

Lekker erop uit om te winkelen in Stadskanaal of Groningen? Je bent er zo. Of breng een bezoek aan Landgoed Tenaxx waar dinosauriërs voor spanning en sensatie zorgen. Als het ‘s zomers echt warm wordt, zoek dan verkoeling in het DX Adventurepark in Gasselte. Dat is het grootste open waterpark van Nederland. Liefhebbers van geschiedenis mogen de historische vesting van Bourtange niet overslaan. Na een dag vol activiteiten in het recreatiegebied van Pagedal is het goed toeven in een luxe bungalow of appartement. 's Avonds geen zin meer om te koken? Reserveer dan een tafel in het gezellige restaurant, of laat gewoon een heerlijke maaltijd bezorgen. Pagedal maakt onbezorgd genieten waar.

In de omgeving van Camping Pagedal

De faciliteiten van Camping Pagedal

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: