Camping Westerkwartier, Niebert,

Camping Westerkwartier
Camping Westerkwartier
Camping Westerkwartier
Camping Westerkwartier

Recreatiepark Westerkwartier in Groningen is een gezellige familiecamping om te kamperen in Niebert, Groningen. Wij hebben jaarplaatsen voor stacaravans en chalets. Daarnaast hebben wij seizoen– en of toeristische plaatsen voor toercaravans, campers, en tenten.

Tijdens de schoolvakanties is er zelfs een eigen animatie aanwezig met leuke spelletjes. Zodat u samen met uw kinderen kan knutselen, playbacken, zeepvoetbal en/of levend ganzenbord kan spelen. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld van een mooi boek genieten op uw ruime staplaats.

Op bijna alle velden zijn speeltoestellen. U kinderen vermaken zich kosteloos, terwijl u ze in het zicht heeft. Heerlijk zorgeloos genieten van uw vakantie! Ook kunt u zelf in beweging blijven met de bewegingstoestellen die aanwezig zijn. Deze zijn er voor zowel jong als oud.

Daarnaast zijn al uw sanitair voorzieningen aanwezig. In de zomer kunt u altijd gebruik maken van twee toiletgebouwen. Hier zijn toiletten, douches en wastafels aanwezig. U kunt hier ook overdekt afwassen en er is een uitstort plaats voor chemische toiletten.

Omgeving

Niebert is een dorp in de gemeente Westerkwartier in de Nederlandse provincie Groningen.Het dorp is vooral bekend door de aanwezigheid van het enige steenhuis van Groningen.Niebert ligt in het coulisselandschap van het zuidelijk Westerkwartier in het voormalige Ommeland Vredewold. Het dorp is ontstaan als een wegdorp op de oude dekzandrug Vredewold. Kenmerkend zijn de opstrekkende heerden die zich uitstrekken tot ver naar het zuiden van het dorp en in het noorden begrenst worden door het Oude Diep.

In het Westerkwartier ligt een bijzonder pad: het Blotevoetenpad Opende. De naam zegt genoeg: schoenen en sokken uit en lopen maar! Op je blote voeten lopen door de modder, over water en gras. Over boomstammen klimmen of via een touw een sloot over. Heeft het geregend? Dan is er extra modder! Onderweg kan je uitrusten in één van de hangmatten of op een bankje. Durf jij ook?

Het idee voor het pad is ontstaan door het verhaal van een mevrouw die vroeger het pad liep van haar huis naar de kerk in het dorp.

Korte en lange versie
Het Blotevoetenpad kent een korte en een lange route. De lange route is 3,4 km, de korte 1,6 km. De korte versie is ook voor de allerkleinsten een leuke uitdaging. De meeste bruggen en speeltoestellen vind je op dit deel van de route. De korte route kun je alleen starten vanaf parkeerplaats P1 Peebos, 9865 TG Opende.

 

 

In de omgeving van Camping Westerkwartier

De faciliteiten van Camping Westerkwartier

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht:

Door: Henk, Mia en de kids

Waardering: 8 / 10
Verbleven van 18-08-2019 tot 25-08-2019
Bericht: We hebben zijn hier een paar dagen in een Vodatent geweest. Mooie safaritenten met een eigen toilet. De ligging van de tenten is vooral heel leuk aan het water. Prima camping, hele aardige beheerders en leuk voor de kids. We komen hier zeker een keer terug!
Geschreven op: 22-04-2020