Luxurious Farmhouse, Rutten,

Luxurious Farmhouse
Luxurious Farmhouse
Luxurious Farmhouse
Luxurious Farmhouse

Luxurious Farmhouse in Rutten with Large Terrace ligt in Rutten en biedt een tuin en een terras. Het vakantiehuis is voorzien van 3 slaapkamers, een tv en een volledig uitgeruste keuken met een vaatwasser, een kookplaat en een wasmachine. De gehele unit is rolstoeltoegankelijk. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis. U kunt parkeren in de buurt van de accommodatie.

Located in Rutten, this luxurious farmhouse has 3 bedrooms for 6 people. Ideal for families, guests can lounge in the garden and access free WiFi at this child-friendly property.

You can drive down to the town center of Rutten, less than 6 km away, to enjoy local delicacies. The village of Lemmer, about 9 km away, is famous for water sports while the historic buildings are worth a view. You can also spend a day picnicking at lake Tsjeukemeer, 15 km away.

Omgeving

Rutten is een van de tien groendorpen in de Nederlandse gemeente Noordoostpolder. Rutten is gelegen langs de N712, en ligt ongeveer vijf kilometer ten zuiden van het Friese Lemmer en hemelsbreed ongeveer tien kilometer ten noorden van de gemeentelijke hoofdplaats Emmeloord. Vier kilometer ten oosten van Rutten loopt de autosnelweg A6. Ten oosten van de snelweg A6 begint vanaf het Schoterpad het 1100 hectare grote Kuinderbos. Het dorp ligt ongeveer vier meter onder NAP.

In het centrum ligt een prachtige speeltuin, die door het dorp zelf is gerealiseerd.
Het buitengebied is voornamelijk agrarisch, met bloembollen, akkerbouw en veeteelt.

Rutten ligt dichtbij de toeristische trekpleister Lemmer, waar het vooral in de zomer goed toeven is aan het strand, in het water of op de gezellige terrassen.

Giethoorn ligt op 34 km van het vakantiehuis en Lelystad ligt op 44 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven is Groningen Eelde, op 101 km van Luxurious Farmhouse in Rutten with Large Terrace.

 

 

In de omgeving van Luxurious Farmhouse

De faciliteiten van Luxurious Farmhouse

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: