B&B Bij Zelle, Garderen,

B & B Bij Zelle
B & B Bij Zelle
B & B Bij Zelle
B & B Bij Zelle

Onze sfeervol ingerichte bed and breakfast bevindt zich in een prachtige houten schuur gelegen naast Huize Zelle. Er zijn 2 kamers met eigen ingang en privé badkamer. Je slaapt in een heerlijk bed en kan op eigen kamer gebruik maken van koffie en thee. s'Zomers kan je van het ontbijt genieten op een zonnig gelegen terras.

Kamers
De B&B heeft twee 2-persoons kamers. Iedere kamer heeft een riante boxspring, een zitje met televisie, een eetgelegenheid met mogelijkheden om zelf koffie en thee te zetten. En natuurlijk een eigen douche en toilet.

 • In de ochtend veel keuze voor ontbijt
 • Lunchpakket op aanvraag
 • TV en gratis WIFI
 • Iedere kamer heeft een eigen ingang
 • Parkeren op eigen terrein
 • Een oplaadpunt voor elektrische fietsen is aanwezig

Met eigen paard de Veluwe ontdekken! Bij ons is het mogelijk je paard mee te nemen. De paarden worden uitgemest en gevoerd. Wij beschikken over:

 • wasplaats met koud en warm water
 • buitenbak
 • ruime weiden
 • stalling trailer/menwagen
 • toegankelijk voor vrachtauto's

Omgeving

Garderen is een dorp en voormalige gemeente liggend in de gemeente Barneveld, in de Nederlandse provincie Gelderland. Het dorp is gelegen in een agrarische enclave op de westflank van de Veluwe. Het heeft al een lange tijd een toeristische functie, maar is altijd een behoudend en kerkelijk dorp gebleven. Garderen ligt in een groene omgeving en nabij de plaats ligt boswachterij Speulderbos.

Het dorp heeft één basisschool, één huisartsenpraktijk, een Hersteld Hervormde Kerk, een Hervormde gemeente binnen de PKN, een gereformeerde kerk binnen de PKN, een begraafplaats, muziekkorps TOG, motortoerclub MTC Wardlo, voetbalvereniging De Veluwse Boys, loopgroep Garderen[4], molen De Hoop, diverse hotels, restaurants, cafés en snackbars, campings, winkels voor de eerste levensbehoeften en enkele tientallen overige bedrijven. In hetzelfde kerkgebouw worden zowel de diensten van de PKN als die van de Hersteld Hervormde Kerk gehouden.

Het dorp Garderen beschikt over het hoogste klimbos van Nederland met 7 klimparcours tot wel 25 meter hoogte. Door een uniek zekersysteem waarbij u continu gezekerd bent, is dit het veiligste klimbos van Nederland. Alle parcours hebben verschillende onderdelen, waaronder een parcours met uitsluitend tokkels en een parcours vol met fun onderdelen. Ook voor de ongeoefende en minder sportieve klimmers is dit klimbos dus zeer geschikt!

Rondom Garderen zijn verschillende gave activiteiten te ondernemen zoals Attractiepark de Julianatoren of de Apenheul in Apeldoorn, maar er zijn meer bijzondere activiteiten in de omgeving te boeken zoals het Speelpark & Maisdoolhof, een foto in Veluwse Klederdracht of een Fietsexcursie op zoek naar de Wisent!

Garderen vervult een centrumfunctie voor de dorpen Speuld, Stroe en Kootwijk. Ook bewoners van de buurtschappen Houtdorp, Meerveld, Nieuw-Milligen en Koudhoorn hebben vaak een culturele en economische oriëntatie op het dorp Garderen.

Toeristisch Informatie Punt Garderen is gevestigd in korenmolen De Hoop aan de Oud Milligenseweg 5 te Garderen. Als karakteristiek herkenningspunt is korenmolen de Hoop ‘het gezicht’ van Garderen. Onmiskenbaar aanwezig in de ‘skyline’ en dat is ‘ie al eeuwen!Toen het IJsselmeer nog niet was ingedamd en bemalen en als woeste Zuiderzee te boek stond, was de molen al een herkenningspunt. Hij gold als baken op de even zo woeste zandgronden van de Veluwe.

Nu is dat woeste wel geluwd maar voor wie zijn weg niet kan vinden, is molen De Hoop nog immer een baken. Er is namelijk al jarenlang een agentschap voor toeristen gevestigd. Bij dit informatiepunt kunt u buiten goede tips, folders en verhalen ook terecht voor fiets-, wandel- en ruiterkaarten, mooie routes, prachtige boeken over de Veluwe en leuke souvenirs. Ook de regionale producten vinden er onderdak zoals die van Veluwse Vachten. Kom gewoon gezellig binnen!

In de omgeving van B&B Bij Zelle

De faciliteiten van B&B Bij Zelle

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht:

Door: aarsman

Waardering: 10 / 10
Verbleven van 08-03-2019 tot 09-03-2019
Bericht: Prima ontvangst. Rondleiding door de b&b door Carla en gevraagd naar een leuk restaurant in de buurt, (Leuke tip ontvangen en heerlijk gegeten.) daarna doorgesproken hoe laat we het ontbijt wilden nuttigen. Klokslag half elf stond Carla met een heerlijk geurende mand onder haar arm voor onze deur. Super lekker gegeten en ook voor mij als glutenvrij persoon extra verwend met heerlijke (verpakte) broodjes van de warme bakker. Prima douche met ook daar weer heerlijke badschuim.
Geschreven op: 01-02-2020