BB In de Kromme Jak, Zwolle,

BB In de Kromme Jak
BB In de Kromme Jak
BB In de Kromme Jak
BB In de Kromme Jak

Bed and Breakfast In de Kromme Jak is gevestigd in een van de oudste straten van Zwolle. Vanuit ons Bed and Breakfast bent u zo in de historische binnenstad. Goede restaurants, prettige winkels en zonnige terrassen; u vindt het allemaal om de hoek.

Het prachtige, in 2008 verbouwde herenhuis aan de Koestraat in Zwolle, bevat 3 kamers, die alle zijn voorzien van een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Televisie, een eigen zitje en airconditioning staan garant voor een aangenaam verblijf in onze Bed and Breakfast. Wij adviseren u graag over diverse activiteiten, uitstekende restaurants en het uitgaansleven in Zwolle.

Kamers
De kamers in het Bed and Breakfast bevinden zich op de eerste en tweede etage van ons huis. Er is helaas geen lift beschikbaar. 

Er is gratis koffie en thee voor u beschikbaar. In de keuken is een koelkast met frisdrank, bier en wijn, waaruit u, tegen een kleine vergoeding, iets kunt gebruiken. Er is een draadloos netwerk beschikbaar voor uw laptop. De kunst, die u in de kamers aantreft is van kunstschilder Natasja van 't Ende en is te koop.

Omgeving

Zwolle is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Overijssel.Zwolle ligt aan het Zwarte Water en de Overijsselse Vecht en is via het Zwolle-IJsselkanaal verbonden met de IJssel. De stad ligt in de regio IJsseldelta. De Hanzestad Zwolle is een bezoekje meer dan waard. Trek er gerust maar meer dagen voor uit, want één dag is niet voldoende om de stad te beleven.

Zwolle heeft een oude binnenstad met veel bezienswaardigheden, zoals Museum de Fundatie en Waanders in de Broeren, restaurants die geroemd worden om hun culinaire hoogstandjes zoals De Librije, gezellige terrasjes en kroegen. Zwolle heeft een gezellige binnenstad met gastvrije winkeliers en natuurlijk volop mogelijkheden voor avondje uit, zoals theater Odeon de Spiegel.

In Zwolle kun je zeven dagen per week naar hartenlust shoppen! In de historische binnenstad, winkel je tussen de monumentale gebouwen, langs de prachtige grachten. Dat maakt winkelen een hele belevenis.

Zwolle heeft een ruim aanbod aan winkels, boetiekjes, gezellige restaurantjes en eettentjes. De grote winkelketens vind je voornamelijk in de Diezerstraat. In de omliggende straten vind je van alles; van design winkels tot hippe concept-stores en van unieke boetiekjes tot vintage stores. En vergeet ook niet de Sassenstraat, deze winkelstraat staat in de top 10 van leukste winkelstraten in Nederland. Als je de vele kledingzaken en gezellige koffiezaakjes ziet, begrijp je meteen waarom.

Evenementen

  • Bevrijdingsfestival Overijssel (5 mei)
  • Stratenfestival Zwolle
  • Stadsfestival Zwolle
  • Zwolle Unlimited
  • Sinterklaasintocht Zwolle
  • Winters Zwolle
  • Zwolle Pride
  • Kattegat Festival

 

In de omgeving van BB In de Kromme Jak

De faciliteiten van BB In de Kromme Jak