Museum of Prostitution, Amsterdam,

Museum of Prostitution
Museum of Prostitution
Museum of Prostitution
Museum of Prostitution

Redlightsecrets is het eerste en enige prostitiutiemuseum in de wereld. Een volwaardig museum wat de bezoeker een kijkje laat nemen in een wereld waar de meeste mensen alleen nog maar van gedroomd hebben.

Ontdek in het museum de verborgen wereld van het Red Light District. - Één van de wereld's uniekste, beruchtste en bekendste buurten. Neem een kijkje achter de schermen van een van de oudste beroepen ter wereld en ervaar hoe het is om achter een van de bekende ramen te zitten. Ontdek alle geheimen van de Amsterdamse prostitiutie, bezoek de kamers waar ze in werken en lees de verborgen erotische verhalen van bezoekers.

Het museum is gevestigd in een historisch 17e-eeuws grachtenpand en is één van de topattracties van de stad. Ontdek de verborgen wereld achter deze industrie en leer over het beroep door de verhalen van de werkende meisjes zelf.

Amsterdam staat bekend om de ‘open-minded’ cultuur en ontspannen kijk op onderwerpen die de bron van controverse zijn in veel andere delen van de wereld. Ontdek het nu zelf en boek snel je tickets voor dit unieke museum.

Omgeving

De hoofdstad van Nederland biedt tal van mogelijkheden voor een city trip of een weekend er tussen uit.

Bent u, als Nederlander al, eens in één van de vele musea geweest? Van Gogh Museum, Rijksmuseum of het Anne Frank Huis zijn populaire bezienswaardigheden. U kunt dat prima combineren met de winkelmogelijkheden die Amsterdam biedt, van de beroemde P.C. hoofdstraat tot het Magna Plaza op de Dam.

Wist u dat Amsterdam meer bruggen heeft dan Venetië? Kom er achter tijdens een rondvaart door de grachten waar u onderweg de mooiste historische gebouwen passeert. Bent u liever sportief bezig, huur dan een fiets of volg een van de vele wandelingen als: Jordaanwandeling of de beroemde wallenwandeling.

Ook ’s avonds en ’s nachts leeft Amsterdam. Of je nu heerlijk wilt dineren in een restaurant, naar de bioscoop, het casino of het theater wilt gaan met je partner of dat je met je vrienden wilt gaan swingen in één van de trendy clubs, cafés of discotheken. Alles is mogelijk in onze hoofdstad.

Uitgaan tot diep in de nacht? Ook biedt Amsterdam tal van overnachtingsmogelijkheden, van een goedkoop hotel tot een luxe 5-sterren hotel.

Het beste kunt u met het openbaar vervoer naar Amsterdam komen. Liever met de auto? Bij de Amsterdam Arena kunt u uw auto neerzetten voor een dagtarief van € 5,- (inclusief een retour met de metro naar het centrum).

In de omgeving van Museum of Prostitution

De faciliteiten van Museum of Prostitution

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: