De Ruwenberg Hotel , Sint-Michielsgestel,

De Ruwenberg Hotel
De Ruwenberg Hotel
De Ruwenberg Hotel
De Ruwenberg Hotel

Je hebt gegarandeerd een bijzonder verblijf in De Ruwenberg Hotel in Sint-Michielsgestel (Noord Brabant). Dit hotel is een kasteel dat dateert uit de 14e eeuw en een rustgevend onderkomen biedt aan gasten. Ook heeft de omgeving genoeg te bieden, zoals steden en natuurgebieden waardoor je je niet hoeft te vervelen.

De Ruwenberg Hotel ligt in een rustige, groene omgeving met gratis privé parkeergelegenheid voor alle gasten. De moderne kamers in De Ruwenberg Hotel zijn uitgerust met gratis Wi-Fi, airconditioning, televisie, zithoek, telefoon, kluis en een bureau. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van een badkamer met een douche, toilet en Rituals badproducten voor de ultieme ontspanning. Genieten van een kopje koffie doe je in de bar en als je ’s avonds zin hebt in luxe dan kun je kiezen voor een heerlijk 5-gangendiner in het restaurant. Voor de sportliefhebbers zijn er ook diverse mogelijkheden zoals fitness, tennis, squash, volleybal. Ook is het mogelijk om tegen een kleine vergoeding gebruik te maken van de driving range. Liever ontspannen? Dat kan tijdens een massage of in het wellness center van het hotel. Gratis een frisse duik nemen in het zwembad behoort ook tot de mogelijkheden.

Omgeving

Sint-Michielsgestel is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, gelegen in de Meierij van 's-Hertogenbosch. Bezoek de hertogdorpen Sint-Michielsgestel, Den Dungen, Maaskantje, Berlicum, Middelrode en Gemonde, kijk je ogen uit bij de kastelen, boerderijen en landgoederen en geniet van de verse (streek)producten.

Speciaal voor kinderen zijn er in Het Groene Woud heel veel avonturen te beleven! Je kunt er klauteren, spelen, fietsen, wandelen, een speurtocht houden en bijzondere dieren en planten ontdekken, hutten bouwen én van de lekkere streekproducten proeven. Is het wat minder lekker weer? Dan zijn er binnen ook genoeg activiteiten te ondernemen! Ontdek levensechte dinosaurussen in het Oertijdmuseum of maak een ritje in de spannendste attracties van DippieDoe.

Ga op ontdekkingsreis en trek door het gevarieerde landschap van Het Groene Woud. Het Groene Woud is gelegen in de stedendriehoek ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg. Zoveel prachtige natuur en verschillende landschappen op zo’n korte afstand van de steden maakt het Nationale Landschap zeer aantrekkelijk voor vele bezoekers. Geniet van een compleet verblijf met de combinatie van de stadse activiteiten en de rust en natuur van het buitengebied. Het is zeker de moeite waard om al de eenentwintig natuurgebieden te leren kennen. Door hun bijzondere landschapselementen hebben zij ieder voor zich een eigen kenmerkende identiteit. Toch hebben zij ook grote overeenkomsten. Het Groene Woud kent namelijk een rijke cultuurhistorie en hiernaast staat zij bekend om haar grote biodiversiteit. Het moge duidelijk zijn: een bezoek aan Het Groene Woud staat garant voor verwondering en plezier. Wist je overigens al dat het gebied in 2005 is uitgeroepen tot Nationaal Landschap?

 

 

In de omgeving van De Ruwenberg Hotel

De faciliteiten van De Ruwenberg Hotel

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: