Hotel Het Galjoen, Dronten,

 Hotel Het Galjoen
 Hotel Het Galjoen
 Hotel Het Galjoen
 Hotel Het Galjoen

Het gastvrije Hotel “Het Galjoen” is gelegen in het centrum van Dronten, centraal in Nederland. Dit gezellige familie hotel biedt de mogelijkheid door zijn ligging om uitstapjes naar veel dichtbijgelegen attracties, en bezienswaardigheden snel en makkelijk te maken.

Alle kamers van het Galjoen hebben een eigen badkamer en een lcd-televisie. De kamers hebben nieuwe hotelbedden, en de badkamers hebben net een facelift gehad. Een aantal kamers heeft een mooi uitzicht op het plein. Het is ook heel prettig dat het hotel over een lift beschikt, zodat u geen trappen hoeft te lopen met uw bagage.

Hotel het Galjoen heeft een restaurant in het centrum, en serveert Franse gerechten met de nadruk op vis- en vleesmaaltijden. Daarbij is een groot terras waar het heerlijk toeven is met een lekker glaasje fris of wijn, nagenietend van een mooie dag.

Omgeving

Het centrum is in 30 seconden lopen te bereiken en beschikt over vele winkels ( +/-100), restaurants (20+), en een Theater / bioscoop (schouwburg de Meerpaal). Het treinstation ligt 900 meter vanaf het hotel. De bus stopt om de hoek. En parkeren kunt u gratis rondom het hotel.

Ook vliegveld Lelystad is super dichtbij, goed 10 minuutjes met de auto.
En geen fileleed of stress.

In de gemeente Dronten ligt het Walibi pretpark, met Defcon1 en Low Lands, en verder in de omgeving:

Het dolfinarium
Orchideeën hoeve
Zuiderzee stadjes Kampen, Elburg, Harderwijk
Batavia-outlet
Batavia-schip
Het Aviodrome
Schokland werelderfgoed
Kortom, heel veel leuk dingen om eens te bezoeken. Komt u tijd te kort…?

Boekt u gewoon een extra nachtje…!!

 

In de omgeving van Hotel Het Galjoen

De faciliteiten van Hotel Het Galjoen

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: