Hotel Flevo, Zeewolde,

Hotel Flevo
Hotel Flevo
Hotel Flevo
Hotel Flevo

Hotel Flevo ligt op 4 minuten lopen van het strand. Heeft gratis WiFi en een terras, Hotel Flevo biedt accommodatie in Zeewolde, op 45 km van Amsterdam. Gasten kunnen genieten van ons eigen restaurant. De overnachtingen is inclusief ontbijt van Bakkerij Bart.

Utrecht ligt op 39 km van Hotel Flevo, terwijl Arnhem op 46 km afstand ligt. De dichtstbijzijnde luchthaven is Schiphol Airport, 53 km van Hotel Flevo. (Binnenkort Lelystad airport)

Als u een specifiek verzoek heeft, dan kunt u dit doorgeven in de volgende stap (voordat u boekt). Zodra u geboekt heeft, sturen we de contactgegevens van het hotel.

Wij spreken 2 talen, waaronder die van u!

Omgeving

De prachtige ligging van Zeewolde, aan het water en centraal in Nederland heeft veel te bieden. Uitgestrekte en bijzondere natuur, de strandjes, de gastvrijheid van de mensen, het dorpse karakter, de hang naar eerlijke producten, duurzaamheid en de vele sportmogelijkheden maakt het zo bijzonder. Kort samengevat, Zeewolde biedt puur plezier aan iedereen. Proef de sfeer, kom ontspannen, leef je uit en ontdek het zelf!

Zeewolde biedt, met haar oppervlakte van 268 vierkante kilometer, tal van mogelijkheden om te genieten van de mooie natuur, de heerlijke strandjes, de uitgebreide bosgebieden en een uitgestrekt polderlandschap.
Zo is er voor ieder wat wils. Pak bijvoorbeeld de fiets voor een rondje Wolderwijd, of ga struinen door het Horsterwold, het grootste aaneengesloten loofbos op klei van Nederland. Dit gebied is uitstekend te per fiets of wandelend te ontdekken.

TIP:
Het fietsknooppuntennetwerk leidt je langs de mooiste plekken in en rond Zeewolde. Neem het fiets- en voetveer om van het ‘nieuwe’ (Zeewolde) naar het ‘oude’ land (Ermelo/Harderwijk) te komen, zodat je het ‘Wolderwijd’ helemaal rond kunt fietsen. Op de website van Route.nl vind je ook diverse mooie fiets- en wandelroutes.

Je vindt in het centrum winkels voor de dagelijkse boodschappen, maar ook winkels om lekker te funshoppen. Naast vestigingen van de grotere winkelketens zijn er diverse kleinere winkeltjes, o.a. kleding- en sportboetiekjes, juweliers, een lingerie- en badmodewinkel, die een bezoek aan het centrum tot een leuk uitstapje maken.

 

 

In de omgeving van Hotel Flevo

De faciliteiten van Hotel Flevo

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: