Buitengoed Fredeshiem , De Bult,

Buitengoed Fredeshiem
Buitengoed Fredeshiem
Buitengoed Fredeshiem
Buitengoed Fredeshiem
Buitengoed Fredeshiem

Buitengoed Fredeshiem ligt in het plaatsje De Bult, op een 14 hectare groot landgoed, gevestigd in een voormalig Friesch Broederschapshuis, daterend uit 1929. Het hotel wordt omringt door vele natuurgebieden! Zoals Nationaal Park Weerribben-Wieden met wonderschone moerasgebieden. Maar ook het alom bekende Giethoorn, ook wel het 'Venetië van het noorden genoemd' ligt vlakbij. Dit sfeervolle dorp met allerlei leuke winkeltjes, gezellige restaurantjes en terrassen is het ideale uitstapje!

Buitengoed Fredeshiem beschikt over 35 kamers. De kamers bevinden zich in het karakteristieke hoofdgebouw en liggen allemaal op de begane grond, met veelal een terras met uitzicht op de bossen. De kamers beschikken over een badkamer met douche en toilet, gratis wifi, televisie en telefoon. Genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner kan bij restaurant Vondel. Er is ook een hotelbar, waar je ’s avonds een lekker drankje kunt nemen. Daarnaast kun je bij het hotel fietsen, skelters en moutainbikes huren. Of wil je liever een potje jeu de boules spelen, tafeltennissen, handboogschieten of klootschieten? Bij Buitengoed Fredeshiem kan dit allemaal!

Omgeving

De Bult is een buurtschap in de gemeente Steenwijkerland, in de Nederlandse provincie Overijssel. De buurtschap is gelegen in de Kop van Overijssel ten noorden van Steenwijk en de rijksweg A32, langs de provinciale weg N855 (plaatselijk bekend als de Eesveenseweg) richting Eesveen.

Buitengoed Fredeshiem ligt op de grens van Friesland, Drenthe en Overijssel. Er zijn dan ook vele leuke uitstapjes te maken! Bezoek het waterrijke Giethoorn, maak een prachtige wandel- of fietstocht natuurgebied De Weerribben of bewonder de Hunebedden in Drenthe. Daarnaast is het oude stadje Blokzijl of het historische dorp Steenwijk met het mooie Grote of Sint-Clemenskerk een aanrader!

De mystiek van Nationaal Park Weerribben-Wieden met al haar watertjes, sloten, meren en plassen is zeker een bezoekje waard, maar ook de twee schaapskudden die de heide op het Dwingelderveld in goede conditie houden is een leuk dagje uit (ook voor de kinderen).

Het Drents-Friese Wold biedt een gevarieerd landschap van bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden.

Ontdek de omgeving: wandelend, fietsend, op de mountainbike of de skelter of tijdens een rondje klootschieten. Ook op het eigen terrein van Fredeshiem is genoeg te doen: jeu de boules, tafeltennis, volleybal of natuurlijk ons eigen Inspiratiepad.

Eeuwenoude stadjes en idyllische dorpjes als Blokzijl, Giethoorn, Steenwijk en Vollenhoven liggen op een steenworp afstand van het buitengoed.

In de omgeving van Buitengoed Fredeshiem

De faciliteiten van Buitengoed Fredeshiem

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: