Landgoedhotel Woodbrooke , Barchem,

Landgoedhotel Woodbrooke
Landgoedhotel Woodbrooke
Landgoedhotel Woodbrooke
Landgoedhotel Woodbrooke

Prachtige wandelingen, een gezellige huifkartocht of een dagje shoppen in Zutphen. Als je in Landgoedhotel Woodbrooke overnacht, vermaak je je prima! Vanuit het hotel loop je zo het bijhorende landgoed op of kun je prachtige routes fietsen door de bosrijke omgeving.Wanneer je aankomt bij Landgoedhotel Woodbrooke, ruik je de frisse geur van de bossen, zie je de ruimte en hoor je de rust. Een overnachting in dit hotel kan niet meer stuk.

Je overnacht in een sfeervolle kamer in het hotel of kiest voor een van de naastgelegen boskamers of studio’s die midden in de natuur staan. Met een televisie en badkamer met een douche en toilet is terugtrekken op je kamer erg fijn. ’s Ochtends hoor je de vogeltjes fluiten en staat er in Brasserie Woods een heerlijk ontbijtbuffet klaar, waar je tevens de hele dag streekgerechten kan bestellen. Aan een groot gazon met zicht op het bos geniet je hier. ’s Avonds kruip je bij de open haard in de lounge en drink je een drankje aan de gezellige bar.

Omgeving

Barchem is een dorp in de gemeente Lochem in de Gelderse Achterhoek in de Nederlandse provincie Gelderland. Het kent een rijk verenigingsleven en is toeristisch zeer in trek. Dit is mede te danken aan de prachtige natuur waarmee Barchem is omgeven. Mede hierdoor nodigt het uit om één van de vele fiets – of wandelroutes af te leggen

Jaarlijks vindt er een groot evenement plaats waar veel mensen uit het hele land op af komen om wandelroutes van verschillende afstanden af te leggen: de Barchemse 4Daagse. Daarnaast is een wandeling op de Lochemse Berg zeker een aanrader waarbij een bezoekje aan de prachtige, gerestaureerde koepel op de Kale Berg zeker niet mag ontbreken.

Maar Barchem heeft veel meer te bieden. De lokale bedrijven doen er alles aan om een ieder van alle gemakken te voorzien en ontvangen u met de bekende Achterhoekse gastvrijheid. Daarnaast is het goed toeven op één van de vele campings of in de hotels, bed & breakfasts, restaurants of het plaatselijke café. En wat dacht u van de buurtschap Zwiep, waar volgens de legende nog steeds de Witte Wieven rond dolen en de Zwiepse molen u in het fraaie landschap niet kan ontgaan.
Kortom: proef de sfeer van ons fraaie stukje Achterhoek. Het is niet voor niets dat inwoners van het dorp trots en gelukkig zijn om hier te mogen wonen en een ieder de tekst kent van het eigen dorpslied: “In Barchem kan alles”!

De omgeving van Landgoedhotel Woodbrooke is uiterst geschikt voor natuurliefhebbers. Van wandelen tot fietsen en van paardrijtochten tot een rondvaart over rivier de Berkel. Alles is mogelijk in de prachtige natuur van de Achterhoek. Wil je liever wat cultuur snuiven? Dan is een bezoekje aan Zutphen zeker een aanrader, ook wel de Torenstad genoemd vanwege zijn grote historische gebouwen. Tip: huur een fiets tegen betaling bij het hotel en fiets door de bossen zo naar de sfeervolle dorpjes Lochem, Laren én Almen!

In de omgeving van Landgoedhotel Woodbrooke

De faciliteiten van Landgoedhotel Woodbrooke

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: