Hotel Oranjeoord, Hoog Soeren,

Hotel Oranjeoord
Hotel Oranjeoord
Hotel Oranjeoord
Hotel Oranjeoord

Hotel Oranjeoord is gelegen op de Veluwe in het dorpje Hoog Soeren. Tussen de prachtige natuur in het midden van de bossen en toch op slechts enkele kilometers van Apeldoorn. De auto parkeer je gemakkelijk bij het hotel, dit is tevens gratis.

Hotel Oranjeoord heeft 29 comfortabele kamers die modern zijn ingericht. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig zoals: radio, televisie, internet, wekker en een badkamer met bad en douche. In het hotel kun je genieten van de lekkerste culinaire gerechten van het à la carte menu van Restaurant HoogHeid. Op de zondagmiddag kun je ook kiezen voor een uitgebreide High-Tea.

Omgeving

Hoog Soeren is een dorp gelegen in de bosrijke streek de Veluwe, in de gemeente Apeldoorn, in de Nederlandse provincie Gelderland. Het dorp ligt 85 meter boven NAP. Landelijk gezien is het centraal gelegen, 5 kilometer ten westen van Apeldoorn. In het dorp en het omringende bosgebied wonen 353 mensen (2019). Er wonen relatief veel 65-plussers.

Vooral in het weekend bezoeken toeristen het in een bosrijke omgeving gelegen dorp. Het dorp Hoog Soeren ligt te midden van de zuidelijke bossen van Kroondomein Het Loo, een landgoed dat vroeger bij het nabijgelegen Koninklijk Paleis "Het Loo" hoorde. Op wandelingen door de uitgestrekte bos- en heidevelden zijn vaak edelherten en wilde zwijnen te zien. 's Avonds kan men ook wel vossen of dassen tegenkomen. In de herfst is er op een van de weinige plekken in Nederland nog het "burlen" van herten te horen, als teken dat de bronsttijd is aangebroken.

Hotel Oranjeoord is de perfecte bestemming voor een ontspannen weekendje of midweekje weg. Vanuit het hotel loop je zo het bos in, maak een lange wandeling of verken de omgeving op de fiets. De kans is groot dat je in de bossen of op de heidevelden een edelhert of een wild zwijn tegenkomt! Na de wandeling kun je nog even relaxen in de beautysalon van het hotel waar je onder andere gezichtsbehandelingen en heerlijke massages kunt ondergaan. Breng ook een bezoek aan Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller museum, deze liggen op nog geen 20 kilometer afstand van het hotel.

In de omgeving van Hotel Oranjeoord

De faciliteiten van Hotel Oranjeoord

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: