B & B Het Hart van Marknesse, Marknesse,

B & B Het Hart van Marknesse
B & B Het Hart van Marknesse
B & B Het Hart van Marknesse
B & B Het Hart van Marknesse

Het Hart van Marknesse ligt in Marknesse in de provincie Flevoland. Wij beschikken over vijf ruime hotelkamers. De kamers van het Hart van Marknesse zijn ingericht met twee éénpersoons boxspring bedden, die samen een tweepersoonsbed vormen. Op verzoek kunnen deze ook altijd los van elkaar geplaatst worden. Iedere hotelkamer beschikt over eigen badkamer met douche, airco, een zitje met tv, bureau, koffie/thee faciliteiten, minibar en wifi. Iedere kamer beschikt over een eigen terras met zitje. De kamers zijn inclusief ontbijt, wat ’s morgens in het restaurant geserveerd wordt. De mogelijkheid is er ook om het ontbijt op de kamer te serveren.

Omgeving
Het Hart van Marknesse is heel centraal gelegen in het land. Binnen een uur zit u in Amsterdam, Groningen, Utrecht of Zwolle. Maar ook dichter bij huis zijn er diverse activiteiten. Denk aan bootje varen in Giethoorn of door de Weerribben, wandelen in het nabijgelegen Voorsterbos of Waterloopbos, recreëren aan het strand van Netl of de Wellerwaard, diverse fietsroutes, winkelen in Bataviastad. Genoeg om je verblijf hier te vullen.

Marknesse is een dorp in de Noordoostpolder ten oosten van de hoofdplaats Emmeloord.Marknesse ligt bij de N-wegen N331, N333, N715 en N719. Het middelgrote dorp ligt vlak bij het ten noorden gelegen dorpje Luttelgeest. Verder in het oosten liggen Blokzijl en Vollenhove. Marknesse staat bekend om discotheek 'Chez'. Tot 2006 was de uitgaansgelegenheid gevestigd in het centrum, sinds 2008 staat er een nieuw complex op het industrieterrein. Het is de enige discotheek van de Noordoostpolder.

Bij Marknesse bevindt zich een vestiging van het Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium, de Stichting Duits-Nederlandse Windtunnels en het Geomaticapark. Rond Marknesse zijn veel land- en tuinbouwbedrijven gevestigd.

 

 

In de omgeving van B & B Het Hart van Marknesse

De faciliteiten van B & B Het Hart van Marknesse

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: